Extra positielicht Scania Top Grootlicht 2016+ Oranje/wit + flitser

Extra positielicht voor Scania-grootlicht in het dak

Zender produceert tweekleurig licht: amber en wit

Het positielicht heeft een geïntegreerde flitsmodus

A240913AM
€ 353,50
€ 353,50 € 292,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 353 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 353 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,53.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Scania Top High Beam extra positielicht 2016+ Oranje/wit + flitser

Het extra positielicht voor Scania Top High Beam tweekleurig is een innovatief accessoire dat is ontworpen voor Scania-truckmodellen. Met zijn elegante, moderne ontwerp voegt dit positielicht een dimensie van veiligheid en stijl toe aan uw voertuig. De tweekleurige functie zorgt voor uitzonderlijke zichtbaarheid en geeft duidelijk de aanwezigheid van uw truck op de weg aan, zelfs bij weinig licht.

Dit positielicht voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en duurzaamheid op lange termijn, waardoor betrouwbare prestaties op lange termijn gegarandeerd zijn. De geavanceerde technologie zorgt voor een efficiënt energieverbruik, waardoor het een zuinige en milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is de robuuste constructie bestand tegen ongunstige weers- en wegomstandigheden, zodat u altijd goed zichtbaar bent, ongeacht de omstandigheden.

Het extra positielicht voor Scania Top High Beam tweekleurig is de ideale keuze voor chauffeurs die zich zorgen maken over de veiligheid en esthetiek van hun voertuig, en biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor veiliger en zelfverzekerder rijden, dag en nacht.

A240913AM

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Wit
année
2016+