Extra positielicht voor Scania grootlicht 2016-2022 Wit Xenon

Extra positielicht voor Scania LED grootlicht 2016-2022

Zender produceert wit xenonlicht

A240879CW
€ 146,51
€ 146,51 € 121,08
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 146 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 146 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,46.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Extra positielicht voor grootlicht Scania 2016-2022 Wit

Het extra positielicht voor het grootlicht van Scania trucks 2016-2022 is een essentieel accessoire dat de zichtbaarheid en veiligheid op de weg aanzienlijk verbetert. Het positielicht is speciaal ontworpen voor Scania's 2016-2022-modellen en voegt een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw voertuig, terwijl het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Het positielicht is harmonieus geïntegreerd in het ontwerp van de truck, past perfect bij de esthetiek van het voertuig en biedt optimale verlichting. Het is strategisch geplaatst voor een betere zichtbaarheid, waardoor andere weggebruikers het voertuig gemakkelijker kunnen herkennen, vooral bij weinig licht of slecht zicht.

Dit positielicht is uitgerust met geavanceerde technologie en maakt gebruik van krachtige lampen die een intense helderheid garanderen terwijl ze weinig energie verbruiken. De uitzonderlijke duurzaamheid betekent dat het bestand is tegen zware wegomstandigheden, waaronder slecht weer en trillingen, waardoor het een lange levensduur en optimale betrouwbaarheid garandeert.

Naast de superieure functionaliteit is dit positielicht ook ontworpen met het oog op energie-efficiëntie, waardoor het helpt om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. Het integreert naadloos in het elektrische systeem van het voertuig en biedt eenvoudige installatie en perfecte compatibiliteit met bestaande functies.

In perfecte harmonie met het kenmerkende ontwerp van Scania voegt dit extra positielicht voor grootlicht een vleugje verfijning en moderniteit toe aan uw truck, waardoor de elegantie en het unieke karakter ervan wordt versterkt. Dit positielicht biedt een perfecte balans tussen stijl en veiligheid en is de ideale accessoire voor veeleisende chauffeurs die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van prestaties en esthetiek.

A240879CW

Gegevensblad

Couleur
Wit
année
2016+