Extra positielicht voor Scania grootlicht 2016-2022 Oranje

Extra positielicht voor Scania LED grootlicht 2016-2022

Zender produceert amberkleurig licht

A240879AM
€ 146,51
€ 146,51 € 121,08
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 146 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 146 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,46.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Extra positielicht voor Scania grootlicht 2016-2022 Oranje

Het extra positielicht voor Scania grootlicht 2016-2022 is een essentieel accessoire dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Het positielicht is speciaal ontworpen voor de Scania-modellen 2016-2022 en voegt een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw voertuig, terwijl het voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Het positielicht is naadloos geïntegreerd in het ontwerp van het voertuig, past perfect bij de esthetiek van het voertuig en biedt optimale verlichting. De strategische plaatsing zorgt voor een betere zichtbaarheid, waardoor andere weggebruikers het voertuig gemakkelijker kunnen herkennen, vooral bij weinig licht of slecht zicht.

Dit positielicht is voorzien van geavanceerde technologie en maakt gebruik van krachtige lampen die een intense helderheid leveren en tegelijkertijd een laag energieverbruik garanderen. Dankzij de uitzonderlijke duurzaamheid is het lampje bestand tegen zware wegomstandigheden, zoals slecht weer en trillingen, waardoor het lang meegaat en optimaal betrouwbaar is.

Naast de superieure functionaliteit is dit positielicht ook ontworpen met het oog op energie-efficiëntie, waardoor het helpt om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. Het integreert naadloos in het elektrische systeem van het voertuig en biedt eenvoudige installatie en perfecte compatibiliteit met bestaande functies.

Dit extra positielicht voor grootlicht past perfect bij het iconische ontwerp van Scania en voegt een geraffineerd en modern tintje toe aan uw voertuig, waardoor de elegantie en het onderscheidende karakter worden versterkt. Dit positielicht biedt een perfecte balans tussen stijl en veiligheid en is de ideale accessoire voor veeleisende chauffeurs die prestaties en esthetiek willen combineren.

A240879AM

Gegevensblad

Couleur
Oranje
année
2016+