Extra Scania LED positielicht 2016+ Wit Xenon en amber + Flash

Speciaal ontworpen zender voor Scania 2016+ met LED-koplampen

30 LED's verlichten de gehele reflector voor een unieke uitstraling van uw voertuig

Extra positielicht is tweekleurig: wit en oranje en heeft een flitsmodus

A240910AM
€ 299,95
€ 299,95 € 247,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 299 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 299 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Scania LED extra positielicht 2016+ Xenon wit en oranje + Flash

Het Scania tweekleurig extra positielicht met flitser is een verfijnd accessoire dat is ontworpen voor Scania trucks van het jaar 2023. Dit elegante en functionele verlichtingssysteem onderscheidt zich door het tweekleurige ontwerp en biedt zowel moderne esthetiek als verbeterde zichtbaarheid.

Het integreert naadloos in de Scania-koplamp en past harmonieus in het algehele ontwerp van het voertuig. Wanneer geactiveerd, straalt het positielicht een opvallende verlichting uit die de aandacht trekt van andere weggebruikers, waardoor de rijveiligheid wordt verbeterd.

De toevoeging van de flitser voegt een effectief signaleringselement toe, waardoor de bestuurder zijn of haar intenties op de weg beter kan overbrengen. Dit vertaalt zich in veiliger rijden, vooral in complexe verkeersomstandigheden.

Het accessoire is ontworpen om perfect te passen bij de specificaties van Scania's 2023 trucks, zodat het eenvoudig te installeren is en betrouwbare prestaties levert. Het is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw voertuig, het verbetert ook de zichtbaarheid en veiligheid, waardoor het een ideale keuze is voor kwaliteits- en veiligheidsbewuste chauffeurs.

A240910AM

Gegevensblad

Couleur
Amber
Wit
année
2016+
2023+