Extra positielicht mistlamp Scania 2016-2022 Wit/oranje + Flash

Extra LED-positielicht voor mistlamp Scania 2016-2022

Het positielicht is tweekleurig oranje en wit

Het licht heeft een geïntegreerde flitsmodus

Stralers met 18 heldere LED's speciaal ontwikkeld voor originele Scania LED-mistlampen

Het licht is niet-verblindend en werkt als positielicht

A240911AM
€ 176,12
€ 176,12 € 145,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 176 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 176 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,76.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Extra positielicht voor mistlampen Scania 2016-2022 Wit/oranje + Flash

Het extra positielicht voor mistlampen op Scania-trucks geproduceerd tussen 2016 en 2022 is een waardevolle aanvulling op de toch al indrukwekkende reeks veiligheids- en stylingfuncties in de voertuigreeks van Scania. Dit lichtpositiesysteem, dat is ontworpen met het oog op moderne esthetiek en geavanceerde functionaliteit, biedt betrouwbare prestaties en verbeterd zicht en voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die horen bij het Scania-merk.

Het elegante tweekleurige ontwerp past naadloos in het algemene uiterlijk van Scania-trucks en weerspiegelt de voortdurende inzet van het merk voor innovatie en veiligheid. De robuuste en duurzame constructie, gecombineerd met eenvoudige installatie, weerspiegelt de gebruikersvriendelijke benadering van het merk, waardoor optimaal gebruik in een verscheidenheid aan rijomstandigheden mogelijk is.

De superieure prestaties van dit extra positielicht worden onderstreept door zijn vermogen om een betere zichtbaarheid te bieden, waardoor het voertuig op de weg beter wordt opgemerkt, vooral bij weinig licht. Dankzij de geavanceerde functies van de verlichtingsregeling zorgt dit systeem voor een efficiënt energieverbruik, een langere levensduur en een lagere belasting van het elektrische systeem van het voertuig.

Kortom, het extra positielicht voor mistlampen op Scania-voertuigen van 2016-2022 belichaamt de perfecte combinatie van innovatie, veiligheid en stijl. Met zijn betrouwbare prestaties, eenvoudige installatie en zorgvuldig ontworpen esthetiek, versterkt het Scania's positie als leider in de vrachtwagenindustrie en biedt het een geavanceerde oplossing om te voldoen aan de groeiende behoefte aan veiligheid en functionaliteit van moderne vrachtwagenchauffeurs.

A240911AM

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Wit
année
2016+