Extra positielicht mistlamp Scania 2016-2022 Wit xenon

Extra LED-positielicht voor Scania-mistlicht 2016-2022

Xenon wit positielicht

Stralers met 18 heldere LED's speciaal ontwikkeld voor originele Scania LED-mistlampen

Het licht is niet-verblindend en werkt als positielicht

A240878CW
€ 146,51
€ 146,51 € 121,08
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 146 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 146 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,46.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Extra positielicht voor mistlampen Scania 2016-2022 Xenon wit

Het extra positielicht voor mistlampen op Scania-trucks die zijn geproduceerd tussen 2016 en 2022 wordt gekenmerkt door zijn ingetogen elegantie en versterkt het strakke, eigentijdse ontwerp van het merk. Dit positieverlichtingssysteem is fraai geïntegreerd in het algehele ontwerp van Scania-trucks en biedt geoptimaliseerd zicht en onwrikbare betrouwbaarheid, perfect afgestemd op de strenge kwaliteitsnormen die de reputatie van Scania bepalen.

De solide, veerkrachtige structuur van het extra positielicht is ontworpen om zich soepel aan te passen aan de contouren van het voertuig, wat de toewijding van het merk aan ergonomische functionaliteit en operationele efficiëntie laat zien. De eenvoudige en probleemloze installatie illustreert Scania's filosofie van eenvoud en zorgt voor een soepele en ongecompliceerde werking in een groot aantal rijomstandigheden.

De opmerkelijke prestaties van het positielichtsysteem komen tot uiting in het vermogen om de zichtbaarheid te vergroten, waardoor voertuigen beter worden gedetecteerd in omgevingen met weinig licht. Het systeem is uitgerust met geavanceerde verlichtingsregelsystemen en zorgt voor een efficiënt energieverbruik, waardoor de levensduur wordt verlengd en het elektrische systeem van het voertuig minder wordt belast.

De elegante visuele verschijning van het extra positielicht past harmonieus bij het dynamische en onderscheidende ontwerp van Scania-trucks en weerspiegelt de nauwgezette aandacht voor details en esthetiek, terwijl het de algehele visuele identiteit van de Scania-reeks versterkt.

Kortom, het extra positielicht voor mistlampen op Scania trucks van 2016-2022 belichaamt de perfecte combinatie van innovatie, veiligheid en verfijning. Met zijn betrouwbare prestaties, eenvoudige installatie en subtiel geraffineerde ontwerp versterkt het Scania's positie als pionier in de truckindustrie en biedt het een ultramoderne oplossing om te voldoen aan de groeiende behoefte aan veiligheid en functionaliteit van de hedendaagse vrachtwagenchauffeurs.

A240878CW

Gegevensblad

Couleur
Wit
année
2016+