Scania S+R 2016+ DRL-ombouwset wit

Complete conversiekit voor Scania S- en R-serie vanaf 2016

Hiermee kun je de koelwitte LED DRL vervangen door een wit licht

Er zijn originele connectors, dus de aansluiting is pure plug&play.

Elke kit bevat twee printplaten, één voor rechts en één voor links, en een warmtegeleidende pasta voor een betere warmteoverdracht.

A240841
€ 205,70
€ 205,70 € 170,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 205 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 205 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,05.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Scania S+R 2016+ DRL-ombouwset wit

De ombouwset voor Scania S+R 2016+ in wit is een set hoogwaardige accessoires die zijn ontworpen om het uiterlijk en de zichtbaarheid van uw Scania S+R van 2016 en later te verbeteren. Deze ombouwset onderscheidt zich door zijn uitstekende kenmerken die de esthetiek van uw truck transformeren en tegelijkertijd de veiligheid op de weg verbeteren.

De kit bevat innovatieve LED-dagrijverlichting die niet alleen een opvallend vleugje elegantie toevoegt aan uw Scania, maar ook de zichtbaarheid van uw voertuig verbetert, waardoor de veiligheid op de weg toeneemt. De LED-dagrijlichten hebben een helderwitte kleur die opvalt en de aandacht trekt, waardoor uw truck beter zichtbaar is op de weg.

De installatie van deze kit is vereenvoudigd, wat betekent dat je snel kunt profiteren van de voordelen zonder onnodig gedoe. De onderdelen zijn speciaal ontworpen om perfect te passen op uw 2016 en nieuwere Scania S+R en bieden een nauwkeurige pasvorm en naadloze integratie.

Deze witte Scania S+R 2016+ conversiekit is de ideale oplossing voor vrachtwagenbezitters die het uiterlijk en de veiligheid belangrijk vinden. Het combineert aantrekkelijke esthetiek met verbeterde zichtbaarheid voor een veiligere en stijlvollere rijervaring.

A240841

Gegevensblad

année
2016+
2023+