City grille bar Daf XF Euro6 17-...

City grille bar Daf XF Euro6 17-...

Geef de esthetiek van uw DAF XF Euro6 17-. truck een boost met onze premium kwaliteit grille bar, ontworpen voor naadloze integratie en aanzienlijke aerodynamische verbetering. Deze spoilerstang is gemaakt van geavanceerde materialen en is zorgvuldig ontworpen om de ontberingen van langeafstandsritten en veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. Het aerodynamische ontwerp vermindert de luchtweerstand en verbetert de brandstofefficiëntie, waardoor het brandstofverbruik daalt.

Met zijn eenvoudige, probleemloze installatie is deze grillestang een onmisbaar accessoire voor vrachtwagenbezitters die zich zorgen maken over de prestaties en het uiterlijk van hun voertuig. Naast zijn functionaliteit voegt de zorgvuldige afwerking een vleugje moderne stijl toe aan je truck, waardoor hij opvalt op de weg. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid biedt deze grillestang voor DAF XF Euro6 17-. langdurige bescherming terwijl hij de stoere look van uw voertuig accentueert.

Bereik de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met onze Grille Bar voor DAF XF Euro6 17-., een essentiële keuze voor vrachtwagenchauffeurs die zowel de prestaties als het uiterlijk van hun voertuig willen verbeteren

SC850236
€ 571,73
€ 571,73 € 472,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 571 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 571 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,71.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Grillebalk voor DAF XF Euro6 17-...

De grillebar heeft 4 verlichtingsbeugels en de benodigde bedrading om 4 lampen van stroom te voorzien.

De balk heeft een diameter van 70 mm

Hij is gemaakt van roestvrij staal met een glanzende afwerking

De dakstang is UNECE R26/R61 goedgekeurd

SC850236

Gegevensblad

Positie
Geen
Model
Daf XF Euro6
Flash
non
nieuw
nieuw