Daf XF21 radiatorrooster met positielichten

Daf XF21 grillebar met positielichten

Geef de esthetiek van uw DAF XF21-truck een boost met onze premium grillebar, ontworpen voor naadloze integratie en aanzienlijke aerodynamische verbetering. Deze uit geavanceerde materialen vervaardigde spoilerbalk is zorgvuldig ontworpen om de ontberingen van langeafstandsritten en veeleisende wegomstandigheden te doorstaan. Het aerodynamische ontwerp vermindert de luchtweerstand en verbetert de brandstofefficiëntie, waardoor het brandstofverbruik daalt.

Met zijn eenvoudige, probleemloze installatie is deze grillestang een onmisbaar accessoire voor vrachtwagenbezitters die zich zorgen maken over de prestaties en het uiterlijk van hun voertuig. Naast zijn functionaliteit voegt de zorgvuldige afwerking een vleugje moderne stijl toe aan je truck, waardoor hij opvalt op de weg. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid biedt deze grillestang voor DAF XF21 langdurige bescherming en accentueert hij tegelijkertijd de stoere look van uw voertuig.

Bereik de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met onze Grille Bar voor DAF XF21, een essentiële keuze voor vrachtwagenchauffeurs die zowel de prestaties als het uiterlijk van hun voertuig willen verbeteren

SC850321
€ 623,15
€ 623,15 € 515,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 623 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 623 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Grillebalk met geïntegreerde parkeerlichten voor DAF XF21

De grillebar heeft 3 geïntegreerde witte parkeerlichten, 4 verlichtingsbeugels en de benodigde bedrading om 4 lichten van stroom te voorzien.

De staaf heeft een diameter van 60 mm

Hij is gemaakt van glanzend roestvrij staal

De grillebar is UNECE R26/R61 goedgekeurd

SC850321

Gegevensblad

Positie
Ja
Model
Daf XF21
Flash
non
nieuw
nieuw