Vision X CG2 Hoofdlamp met groot bereik 7 led 49W Geel

Ronde koplamp met groot bereik VisionX Cannon CG2 7 led 49W met gele lichtbundel

Deze Cannon wegkoplamp van Vision X heeft 7 leds, elk met een vermogen van 7W

Elke led is gefocust met een optiek van 10° waardoor het flood model een volledige lichtbundel heeft.

De afmetingen zijn:

  1. lengte: 137mm
  2. Hoogte: 134mm
  3. Diepte: 94 mm

de Vision x Cannon grootlicht heeft een lichttemperatuur van 6000K en een lichtstroom van 3675lm

Goedkeuringen: CE, RoHs, CEI 62471.

PLCPM710SY
€ 370,42
€ 370,42 € 306,13
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 370 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 370 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X CG2 7 led wegkoplamp 49W Geel

De Cannon CG2 langeafstandskoplamp van Vision X is de ultieme keuze voor het verlichten van je weg tijdens nachtelijke ritten. Met een krachtige brede grootlichtbundel en een uitzonderlijke lichtdekking op middellange afstand biedt deze koplamp een uitzonderlijke lichtopbrengst voor een multi-source LED-lamp van dit formaat.

Waarom selectief geel?

Hoewel een witte lichtbundel perfect is voor het rijden op open terrein en het optimaliseren van de afstand/uitstap, is het grootste nadeel dat een witte kleurtemperatuur deeltjes (stof, regen, mist) in de lucht weerkaatst, zodat het licht naar de bestuurder schijnt en deze het moeilijk kan zien. De Selective Yellow lens vermindert deze schittering zodat je maximaal zicht hebt in deze moeilijke rijomstandigheden.

Een robuuste, eenvoudig te installeren koplamp

Dankzij de stalen tappenbevestiging kan de lamp in een hoek van 45° worden versteld, beveiligd door een robuust vergrendelingssysteem. De behuizing van de koplamp is gemaakt van aluminium voor extra sterkte en polycarbonaat om het gewicht te verminderen. Bovendien zorgt het robuuste universele montagesysteem met één bout voor een eenvoudige installatie.

Een product van uitzonderlijke kwaliteit

De Cannon CG2 Long Range Beacon van Vision X is een product van uitzonderlijke kwaliteit dat de voordelen van LED-verlichting, waaronder een laag energieverbruik en een levensduur van 50.000 uur, combineert met de standaard vormfactor van traditionele HID- of halogeenverlichting.

Een ideale keuze voor jouw veiligheid en comfort

Als je kiest voor de Cannon CG2 Long Range Headlamp van Vision X, investeer je in een apparaat van topkwaliteit dat een uitzonderlijke helderheid biedt om je weg te verlichten als je 's nachts op pad bent. Met zijn robuuste ontwerp en lange levensduur is de Cannon CG2 Long Range Headlamp van Vision X de ideale keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over hun veiligheid en comfort.

Kies Vision X voor zelfverzekerd rijden

Verlicht je weg met de kracht van Vision X Cannon CG2 7 Led 49W - het ultieme grootlicht voor veilig rijden. Verkrijgbaar bij uw specialist Ducheminagt.

PLCPM710SY

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Kleur positie
Oranje
Spanning
9-32V
Lengte
137 mm
Lumen
3675lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
5250lm
Mate van lichtstraal
10°
Diepte
94 mm
Vorm
Rond
Hoogte met steun
134 mm
type verbinding
DT
e goedgekeurd
geen
stroom
49W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk