Vision X CG2 hoofdlamp met groot bereik 1 Led 40W geel

Vision X CG2 1 LED 40W langeafstandskoplamp

de CG2 langeafstandskoplamp van Vision X heeft 1 LED met een vermogen van 40W

Het CG2 grootlicht heeft een gele lichtbundel voor betere zichtbaarheid in regen, mist en sneeuw.

Het CG2 grootlicht creëert een licht van hoge intensiteit. De lichtgevende big chip led wordt gecombineerd met de irisreflector om 's nachts een sterk licht te projecteren op een afstand tot 1000m

De afmetingen van dit grootlicht zijn

  1. lengte: 137mm
  2. Hoogte: 134mm
  3. Diepte: 94 mm
PLCG2CPZ110SY
€ 370,42
€ 370,42 € 306,13
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 370 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 370 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X CG2 1 Led 40W geel zwaailicht voor op de weg

de Vision X CG2 Long Range Road Beacon is een krachtige en veelzijdige LED schijnwerper ontworpen voor verlichtingsprofessionals en liefhebbers. Met zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijke functies is hij perfect voor gebruik in een verscheidenheid aan gebieden, waaronder de auto-industrie, de industrie, de scheepvaart en nog veel meer.

Vision X heeft samengewerkt met Luminus om dit grootlicht met groot bereik en een 40W LED te creëren. De Iris reflector is de eerste in zijn soort op de LED markt. Dankzij de Iris technologie kan een enkele 40W LED een ongeëvenaarde afstand en intensiteit bereiken, met meer dan 350m bruikbaar licht

Waarom geel?

Hoewel een witte lichtbundel perfect is voor open sporen en het optimaliseren van de afstand/uitstap, is het grootste nadeel dat een witte kleurtemperatuur deeltjes (stof, regen, mist) in de lucht weerkaatst, waardoor het licht terugkaatst naar de bestuurder en deze het moeilijk kan zien. De Selective Yellow lens vermindert deze schittering zodat je maximaal zicht hebt in deze moeilijke rijomstandigheden.

Uitzonderlijke helderheid en duurzaamheid

de Vision X CG2 wegkoplamp met groot bereik is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die zorgen voor een uitzonderlijke helderheid en een levensduur van meer dan 50.000 uur. Met een maximaal lichtrendement van 2100 lumen en een bereik van 1000 meter verlicht hij met gemak zelfs de donkerste gebieden.

Robuust, waterdicht ontwerp

de CG2 wegkoplamp met groot bereik van Vision X is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te doorstaan. Hij heeft een behuizing van gegoten aluminium en een schokbestendige lens van polycarbonaat voor maximale duurzaamheid. Bovendien is hij waterdicht en kan hij worden gebruikt in de regen of in vochtige omstandigheden.

Bestel nu de Vision X CG2 Long-Range Headlamp

de Vision X CG2 Road Beacon met groot bereik is de perfecte keuze voor verlichtingsprofessionals en liefhebbers die op zoek zijn naar een LED-hoofdlamp van hoge kwaliteit. Bestel nu op Ducheminagt.be om te profiteren van zijn uitzonderlijke kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid.

PLCG2CPZ110SY

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Geel
Kleur positie
Oranje
Spanning
9-32V
Lengte
137 mm
Lumen
2100lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
3000lm
Mate van lichtstraal
10°
Diepte
94 mm
Vorm
Rond
Hoogte met steun
134 mm
Gekleurde lens
Clair
lensmaterialen
acryl
stroom
40W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk