Vision X langeafstandshoofdlamp Cannon 80W positie wit

Ronde koplamp met groot bereik VisionX Cannon ADV 6700 met witte positielichten

Deze Cannon wegkoplamp van Vision X heeft 8 LED's met elk 10W vermogen

De Cannon langeafstandskoplamp combineert een superieure afstand met irisreflectoren en twee elliptische optieken om een nog hoger efficiëntieniveau te bereiken.

De afmetingen van de Canon ADV grootlicht zijn

  1. lengte: 172mm
  2. Hoogte: 240mm
  3. Diepte: 103mm

de Vision x Canon grootlicht heeft een lichttemperatuur van 6000K en een lichtstroom van 5992lm

Goedkeuringen: CE, RoHs, CEI 62471.

PLCPMH8M
€ 503,19
€ 503,19 € 415,86
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 503 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 503 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,03.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Lichtkanon 80W witte positiekoplamp voor op de weg

Het vlaggenschipproduct van Vision X Lighting voor dit jaar is de Light Cannon Adventure, een wegkoplamp die het legendarische bereik van de Light Cannon-serie combineert met geavanceerde technologie. Deze lamp biedt een breder verlichtingsgebied en uitzonderlijke prestaties. De Cannon Adventure wegkoplamp van Vision X heeft geavanceerde reflectoren met hoog rendement en uitzonderlijke projectielenzen, waardoor hij geschikt is voor alle soorten omgevingen. Met 8 LED's van elk 10 watt is dit momenteel het krachtigste grootlicht op de markt. De LED's zijn zeer efficiënt, met een kleurtemperatuur van 6000 Kelvin (daglicht) en maximale efficiëntie.

Bovendien is de behuizing van de koplamp gemaakt van aluminium voor extra sterkte en polycarbonaat om het gewicht te verminderen. De halo-functie voegt een elegant verlichtingseffect toe en kan worden gebruikt als automatische DRL of indien gewenst worden aangesloten op een aparte schakelaar. Al met al biedt het Cannon Adventure grootlicht van Vision X de perfecte combinatie van lengte en breedte en uitzonderlijke prestaties voor veilige en effectieve verlichting in alle omstandigheden.

PLCPMH8M

Gegevensblad

Kleur positie
Wit
Spanning
9-32V
Hauteur
172 mm
Lengte
240 mm
Breedte
103 mm
Lumen
8560lm
Positie
Ja
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk