Buffalo koplamp met Ford Connect grille 2013-2018-2021

Buffelscherm met grille voor Ford Connect van 2013-2018-2021

De Buffalo Screen is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Het buffelscherm is niet compatibel met Active Cruise Control (ACC) of Connect III

CONNECT-R1360-00-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelscherm met grill Ford Connect 2013-2018-2021

Ontdek het perfecte huwelijk van functionaliteit en stijl met ons Buffelscherm vooraan met grill voor de Ford Connect 2013. Dit buffelscherm is op maat gemaakt om naadloos bij je auto te passen, biedt robuuste bescherming en voegt tegelijkertijd een opvallend accent toe aan je Ford Connect.

Met zijn zorgvuldige ontwerp en hoogwaardige afwerking is dit buffelscherm niet alleen een functionele toevoeging aan je voertuig, maar verbetert het ook het algehele uiterlijk. De geïntegreerde grill voegt een unieke esthetiek toe en creëert een dynamische look die zeker de aandacht zal trekken op de weg.

Dit buffelscherm is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en is ontworpen om de ontberingen van alledag en de uitdagingen van off-road avonturen te weerstaan. Het biedt extra bescherming aan de voorkant van je Ford Connect en minimaliseert het risico op schade door onverwachte obstakels.

De installatie is vereenvoudigd dankzij een nauwkeurige pasvorm en bevestigingspunten die aan uw voertuig zijn aangepast. Bovendien is deze buffelbeschermer als topproduct onderworpen aan strenge testnormen om duurzaamheid en prestaties op lange termijn te garanderen.

Verbeter de functionaliteit en het uiterlijk van je Ford Connect met onze koeienvanger met grille.

CONNECT-R1360-00-I

Gegevensblad

Model
Ford Connect
Type bar
Rooster