Strands Dark Knight 3 LED slim ORANJE markeringslicht

Strands Light Dark Knight oranje 3 LED slim positielicht

De Dark Knight Strands is een nieuwe look in verlichting. Het combineert zichtbaarheid en elegantie. Sober in een volledig zwarte behuizing, zelfs als het licht niet aan is. Het Dark Knight oranje parkeerlicht van Strands is een van de must-haves van het merk.

Dit zeer kleine Strands oranje parkeerlicht heeft 3 heldere LED's. Het wordt vaak gebruikt voor zijmarkeringen, breedte- of hoogteverlichting en contourverlichting. De Strands Europe Dark Knight oranje markeringslamp is ook te vinden op de achterkant van dashboards en op verschillende voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, aanhangwagens, 4x4's en tractoren.


Klein en elegant, het slanke Dark Knight oranje positielicht van Strands zal u verrukken met zijn uiterlijk. Ducheminagt Beschikbaar vanaf

FG800332
€ 16,88
€ 16,88 € 13,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Strands positielicht met 3 oranje LED's in 12/24V.

Met zijn gestroomlijnd design verbetert het Strands 3 LED oranje positielicht het uitzicht van uw voertuig terwijl het de zichtbaarheid op de weg verhoogt.

De drie heldere oranje LED's en de donkere lens van de Strands markeerlamp zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht voor meer veiligheid

Het licht voldoet aan de ECE R7 en R10 goedkeuringsnormen

FG800332

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R7
Hauteur
24 mm
Lengte
84 mm
Breedte
10,4 mm
Positie
Ja
Bedrijfstemperatuur
-40°C - +40°C
Gekleurde lens
Getint helder
aantal leds
3
Donker
ja

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: