Ducheminagt Roze t-shirt met korte mouwen

T-shirt met korte mouwen voor dames van Ducheminagt

Het witte T-shirt heeft roze tekst op de voorkant.

Het Ducheminagt T-shirt voor dames is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Het is zorgvuldig gemaakt van een mix van zacht katoen en hoogwaardige synthetische vezels en biedt de hele dag optimaal comfort. Met zijn moderne ontwerp, flatterende pasvorm en iconische logo belichaamt dit T-shirt de elegantie en stijl van het merk Ducheminagt. Veelzijdig en trendy, gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu voor een casual dagje is of een avondje uit met vrienden.

Neem een maat groter

M010S
Maat: S
  • S
  • M
  • L
  • new
  • 2XL
€ 15,00
€ 15,00 € 12,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 15 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 15 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Roze dames-T-shirt met korte mouwen

Het Ducheminagt T-shirt met korte mouwen voor dames is zowel stijlvol als comfortabel. Het is gemaakt van een mix van zacht katoen en hoogwaardige synthetische vezels, waardoor het comfortabel is om de hele dag te dragen. Het T-shirt heeft een vrouwelijke, flatterende pasvorm die het figuur benadrukt en optimale bewegingsvrijheid biedt.

Het ontwerp van het Ducheminagt T-shirt is modern en trendy, met een klassieke ronde hals en korte mouwen die voor een frisse touch zorgen. Het is ook voorzien van het iconische Ducheminagt logo, dat staat voor elegantie en stijl.

Of het nu is voor een casual dagje in de stad, een avondje uit met vrienden of een trainingssessie, het Ducheminagt T-shirt is een veelzijdige keuze die comfort en stijl combineert. Het belichaamt de moderne esthetiek van het merk Ducheminagt en is een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke vrouw.

M010S