Ducheminagt Blauw mouwloos herenjack met ritssluiting

Mouwloos herenjack met logo Ducheminagt

Het Ducheminagt logo is zorgvuldig in het wit geborduurd op de voor- en achterkant van het jack. Met zijn slanke pasvorm en onberispelijke afwerking is het Ducheminagt herenjack ontworpen om het mannelijke silhouet met elegantie te verbeteren.

Het herenjack met logo Ducheminagt is een elegant en eigentijds kledingstuk dat een verfijnde en geraffineerde stijl belichaamt. Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijk comfort en duurzaamheid.

Aan de voorkant van het jack zitten drie ritsen, waardoor het praktisch is voor dagelijks gebruik

De jas is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

De jas is van superieure kwaliteit met een onberispelijke afwerking

M008XL
Maat: new
  • S
  • M
  • L
  • new
  • 2XL
€ 75,00
€ 75,00 € 61,98
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 75 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 75 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,75.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Blauw mouwloos herenjack met ritssluiting

Het Ducheminagt herenjack is zowel elegant als eigentijds en weerspiegelt een verfijnde en geraffineerde stijl. Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijk comfort en duurzaamheid.

Met zijn slanke pasvorm en onberispelijke afwerking is het Ducheminagt herenjack speciaal ontworpen om het mannelijke silhouet elegant te accentueren. Het strakke, minimalistische ontwerp benadrukt discreet het Ducheminagt logo.

Het Ducheminagt logo, een symbool van kwaliteit en exclusiviteit, is zorgvuldig op het jack geplaatst en voegt een vleugje verfijning en prestige toe. Dit veelzijdige jack is perfect voor alle gelegenheden, formeel of casual, en zorgt ervoor dat je er onder alle omstandigheden gedistingeerd uitziet.

Of je er nu voor kiest om het te dragen met een geklede broek of jeans, het herenjack met Ducheminagt logo maakt je outfit af met charme en elegantie. Het is de ideale keuze voor moderne mannen die op zoek zijn naar een unieke, tijdloze stijl.

M008XL