Mercedes Actros ster zender Warm wit

Warmwitte sterzender voor Mercedes Actros

Vervangende LED-sterzender voor de voorkant van vrachtwagens van het merk Mercedes Actros. Vervangt de originele witte zender

Waarschuwing: De zender kan alleen worden gebruikt voor sterren die al geïntegreerde verlichting hebben

A24621013
€ 89,95
€ 89,95 € 74,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 89 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 89 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mercedes Actros sterzender Warm wit

De sterzender voor de Mercedes Actros is een uiterst geavanceerd en innovatief apparaat dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van bestuurders tijdens hun nachtelijke ritten te optimaliseren. Het past harmonieus in het exterieurdesign van het voertuig en voegt een vleugje moderniteit en functionaliteit toe.

Het apparaat is voorzien van geavanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige LED's om de weg effectief te verlichten, waardoor het zicht en de waarneming van de omgeving in het donker worden verbeterd. Deze LED's zijn zorgvuldig geplaatst voor een gelijkmatige, intense verlichting, waardoor mogelijke schaduwen worden geëlimineerd.

De sterstraler is sterk en duurzaam ontworpen en is bestand tegen de meest veeleisende wegomstandigheden. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is waterdicht en weersbestendig, zodat hij zelfs onder slechte weersomstandigheden betrouwbaar presteert.

De installatie is intuïtief en tijdbesparend, waardoor een snelle integratie in het elektrische systeem van de Mercedes Actros mogelijk is. Bovendien is hij compatibel met de huidige veiligheidsnormen en -specificaties, zodat hij volledig in overeenstemming met de huidige voorschriften kan worden gebruikt.

Naast de lichtefficiëntie biedt de sterstraler voor de Mercedes Actros ook een moderne, discrete look die perfect past bij de esthetiek van het voertuig. Het slanke ontwerp en de zorgvuldige afwerking voegen esthetische waarde toe en verbeteren het algehele uiterlijk van de Mercedes Actros. Kortom, deze sterzender is een essentiële aanvulling voor veiligheidsbewuste chauffeurs, die hun zichtbaarheid en vertrouwen op de weg verbeteren en tegelijkertijd het uiterlijk van hun voertuig verfraaien.

A24621013