Bovenste MAN-lichtpaneel Koel wit

24V Ledstralers die de originele circuits in de bovenlichten van Man trucks vervangen.

De printplaat heeft dezelfde afmetingen, gaten en connectoren als het origineel

Het lichtpaneel produceert een koel wit licht

A240960CW
€ 26,33
€ 26,33 € 21,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 26 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 26 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,26.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Bovenlichtpaneel MAN Cool White

Het bovenlichtpaneel MAN Cool White is een hoogwaardig accessoire dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van MAN trucks. Het opvallende ontwerp combineert functionaliteit en stijl tot in de perfectie. Met zijn robuuste constructie en hoge weerbestendigheid is dit lichtpaneel speciaal ontworpen voor maximale duurzaamheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

De levendige oranje kleur zorgt voor optimale zichtbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik in een breed scala aan lichtomstandigheden. De ingebouwde LED's van hoge kwaliteit zorgen voor een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur en leveren uitstekende lichtprestaties terwijl ze minder energie verbruiken, waardoor het zowel een energiezuinige als milieuvriendelijke optie is.

Het MAN cool white bovenlichtpaneel heeft een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken bevestigingssysteem, waardoor probleemloze installatie op alle MAN vrachtwagenmodellen mogelijk is. Het aerodynamische ontwerp helpt ook de windweerstand te verminderen, waardoor het brandstofverbruik van het voertuig kan worden verbeterd.

Met zijn veiligheidscertificering voldoet dit oranje MAN-buitenlamppaneel aan de strengste normen van de auto-industrie, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en meer veiligheid op de weg. Veelzijdig en functioneel, kan het worden gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, van bewegwijzering en veiligheid op de werkplek tot onderscheidende vlootmarkeringen.

Samengevat belichaamt het MAN cool white opbouwlichtpaneel uitmuntendheid in bouwkwaliteit, zichtbaarheid en duurzaamheid, en biedt het een betrouwbare en aantrekkelijke oplossing voor de verlichtingsbehoeften van de MAN vrachtwagenreeks.

A240960CW