• Alleen online

Basis Led Flash 3 Led oranje

Oranje 3 LED flitser uit de Basic Led serie

De flitser heeft 4 standen en een vermogen van 9W

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 80mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Hoogte: 19mm

F0023-1
€ 26,14
€ 26,14 € 21,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 26 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 26 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,26.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led Flash 3 Led oranje

De 3x oranje LED stroboscooplamp belichaamt de essentie van efficiëntie en veiligheid in industriële omgevingen. Deze signaallamp is ontworpen voor vorkheftrucks en andere voertuigen voor intern transport en is een cruciale aanvulling om maximale zichtbaarheid te garanderen en het risico op ongelukken in dynamische werkomgevingen te minimaliseren.

Met drie heldere, krachtige oranje LED's biedt deze stroboscooplamp een uitzonderlijke lichtopbrengst voor een duidelijke, zichtbare waarschuwing, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Geavanceerde technologie zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zodat de lamp ook in veeleisende omgevingen gebruikt kan worden.

Het robuuste, duurzame ontwerp maakt de lamp uitzonderlijk bestand tegen schokken, trillingen en extreme omgevingsomstandigheden. Met zijn robuuste en betrouwbare constructie is deze stroboscooplamp ontworpen om de ontberingen van de dagelijkse industrie te weerstaan, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende industriële toepassingen.

Dankzij het ergonomische ontwerp en de eenvoudige installatie past de flitser netjes op vorkheftrucks en biedt zo een praktische en effectieve verlichtingsoplossing zonder afbreuk te doen aan de wendbaarheid of veiligheid. De gesynchroniseerde flits zorgt voor een duidelijke en consistente signalering, verbetert de zichtbaarheid en waarschuwt effectief bestuurders en voetgangers in de buurt.

Al met al belichaamt de oranje 3x LED stroboscooplamp de perfecte combinatie van industriële duurzaamheid, uitzonderlijke verlichtingsprestaties en verbeterde veiligheid, waardoor het een essentieel accessoire is voor elke werkomgeving die gericht is op veiligheid en productiviteit.

F0023-1

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
3

Klanten die dit product kochten, kochten ook: