Apollo rampe flash reg série 1403mm 55" 126W

Apollo 1403mm 55" 126W serie flash reg strip licht

De Apollo LED stripverlichting is een innovatief product dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de verlichtingsbehoeften van uw voertuig. Dankzij het geavanceerde ontwerp en de uitstekende eigenschappen biedt deze LED stripverlichting een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor verschillende toepassingen.

De Apollo strip is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die zorgen voor een uitstekende helderheid en een lange levensduur. Deze LED's zijn zorgvuldig gerangschikt over de lengte van de arm om te zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs bij weinig licht.

Dankzij de geavanceerde optiek van de Apollo strip wordt het licht gelijkmatig en efficiënt verspreid. Dit betekent dat je profiteert van uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij slecht licht of slecht weer. Of je hem nu zakelijk of privé gebruikt, deze LED schijnwerper biedt een betere zichtbaarheid en meer veiligheid.

Bovendien is de Apollo helling voorzien van een groot aantal praktische functies. Hij is uitgerust met een eenvoudig te gebruiken montagesysteem voor een snelle en veilige installatie op je voertuig. Het biedt ook verschillende verlichtingsmodi, waardoor u verschillende configuratieopties hebt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Een ander opvallend kenmerk van de Apollo oprijplaat is zijn robuuste, duurzame ontwerp. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitzonderlijk duurzaam, zodat hij bestand is tegen schokken, trillingen en de elementen. Hierdoor is het een ideale keuze voor gebruik op terreinwagens en voertuigen van hulpdiensten.

Kortom, de Apollo LED stripverlichting is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en duurzame oplossing voor autoverlichting. Dankzij de LED's van hoge kwaliteit, het robuuste ontwerp en de geavanceerde functies biedt de strip een optimale zichtbaarheid en verbetert de rijveiligheid, zowel op de weg als off-road.

RF7654
€ 689,70
€ 689,70 € 570,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 689 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 689 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

55" flash ramp Apollo

De Flash Ramp van Apollo is gemaakt van robuuste, hoogwaardige materialen. De reeks is waterbestendig en heeft een sterke polycarbonaat lens en een gegoten aluminium basis. De Apollo lichtbalk biedt intens 360° licht

De Flash 55" lichtbalk vanApollo heeft 126 LED's en 19 knippatronen. Hij heeft een totaal vermogen van 126W

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 1403mm
  2. Breedte: Breedte 270.6mm
  3. Hoogte: 98.5mm

De reeks is ECE R10 en R65 goedgekeurd

RF7654

Gegevensblad

IP
IP65
Spanning
10/30V
Lengte
1403mm
Breedte
270.6mm
Aantal modi
19
Montage
Vast
Hoogte met steun
98.5mm
Bedrijfstemperatuur
-20C tot +65C
Gekleurde lens
UV-bestendig polycarbonaat
type verbinding
kabel
stroom
126W
aantal leds
126