Fristom rond achteruitrijlicht Kabel

rond achteruitrijlicht op merk joint Fristom

Het ronde achteruitrijlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 75mm
  2. Hoogte zonder beugel: 75mm
  3. Hoogte met beugel 95mm
R0410FT
€ 22,55
€ 22,55 € 18,64
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 22 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 22 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,22.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom rond achteruitrijlicht Kabel

De FT-410 LED ronde achteruitrijlamp van Fristom is een hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid te bieden bij het achteruitrijden. Met zijn compacte, ronde ontwerp is deze lamp speciaal ontworpen voor gebruik op verschillende voertuigen zoals vrachtwagens, trailers, campers en andere commerciële voertuigen.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze achteruitrijlamp een intense helderheid en een laag energieverbruik, waardoor hij zeer energiezuinig is. De robuuste, weerbestendige constructie zorgt voor extra duurzaamheid en is bestand tegen zware omstandigheden op de weg.

Deze achteruitrijlamp is eenvoudig te installeren en is een praktische en functionele toevoeging aan elk voertuig, waardoor de veiligheid bij het achteruitrijden wordt verbeterd. De heldere, precieze lichtstraal zorgt voor een betere zichtbaarheid en helpt het risico op ongevallen bij het achteruitrijden te verminderen, ongeacht de lichtomstandigheden.

Kortom, de FT-410 LED ronde achteruitrijlamp van Fristom is een ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, efficiënte en duurzame verlichting voor zijn voertuig, die garant staat voor een betere zichtbaarheid en meer veiligheid bij het achteruitrijden.

R0410FT