Spoilerbalk K-Liner Man TGX 2007-20 met positielichten

Man TGX 2007-20 K-Liner Spoiler Bar met positielichten

De F-liner spoiler bar is een populair accessoire voor Man TGX trucks, ontworpen om zowel het uiterlijk als de prestaties van het voertuig te verbeteren. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij zowel robuust als corrosiebestendig is, wat essentieel is voor een accessoire dat wordt blootgesteld aan de elementen. De gepolijste roestvrijstalen afwerking geeft de bar een elegante uitstraling en laat hem schitteren op de weg.

De F-liner spoilerstang is speciaal ontworpen om perfect te passen op het Man TGX-model, zodat hij precies past en relatief eenvoudig te monteren is. Hij bestaat meestal uit een aantal onderdelen, waaronder een centraal deel dat over de voorbumper van de truck past en zijbeugels die aan de uiteinden van de bumper worden bevestigd. Deze beugels zorgen voor een stevige verankering van de stang en dragen bij aan de stabiliteit.

Een van de belangrijkste voordelen van een F-liner spoilerstang is de impact op de aerodynamica van de truck. Door de luchtweerstand aan de voorkant van het voertuig te verminderen, kan het helpen de brandstofefficiëntie te verbeteren door het brandstofverbruik te verlagen. Dit kan met name gunstig zijn voor langeafstandschauffeurs of transporteurs die hun operationele kosten willen verlagen.

Daarnaast kan de F-liner spoilerbalk ook worden gebruikt om verschillende accessoires te ondersteunen, zoals mistlampen, werklampen of claxons. Dit kan de zichtbaarheid van de truck verbeteren en de verkeersveiligheid verhogen, wat van groot belang is voor vrachtwagenchauffeurs.

Kortom, de F-liner spoilerbalk voor Man TGX is een esthetisch en functioneel accessoire dat is ontworpen om de aerodynamica, zichtbaarheid en het algehele uiterlijk van de truck te verbeteren. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal om duurzaamheid te garanderen en kan worden aangepast met extra accessoires om aan de specifieke behoeften van de chauffeur of het transportbedrijf te voldoen.

S854503
€ 878,46
€ 878,46 € 726,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 878 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 878 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,78.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Spoilerbalk model F-Liner voor Man TGX 2007-20

De bar heeft 2 witte positielichten en 2 amberkleurige positielichten

De bar is verkrijgbaar in glanzend roestvrij staal

De spoilerbalk heeft een diameter van 60 mm

S854503

Gegevensblad

Positie
Ja
Model
Man TGX
année
2007-2020
Flash
non
nieuw
nieuw