Basis Led Ronde Werklamp 24W

Basis LED ronde werklamp 24W

De negen LED ronde werklamp belichaamt de essentie van moderne industriële betrouwbaarheid. Het robuuste ontwerp en de krachtige gloed maken deze lamp tot een onmisbare steunpilaar voor professionals die in veeleisende omgevingen werken. Elk detail van deze werklamp getuigt van ongeëvenaarde technische uitmuntendheid, waardoor een robuust en functioneel verlichtingsproduct is ontstaan.

Met negen zorgvuldig geplaatste, krachtige LED's biedt deze cirkelvormige zwaailamp een uitzonderlijke helderheid en een indrukwekkend bereik, zodat je zelfs in de donkerste of moeilijkste omstandigheden beter zichtbaar bent. Dankzij de stootvaste en waterdichte constructie is hij perfect geschikt om de ontberingen van de industriële omgeving te doorstaan, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Het slanke ontwerp van deze werklamp is een aanvulling op de uitzonderlijke functionaliteit. Het compacte ontwerp en gestroomlijnde profiel passen perfect bij diverse voertuigen en apparatuur en geven elke werkplek een modern tintje. Het installatiegemak en de veelzijdigheid van de montage zorgen voor een naadloze integratie op verschillende oppervlakken en bieden optimale flexibiliteit om aan de specifieke behoeften van elke gebruiker te voldoen.

Naast de ongeëvenaarde prestaties is deze LED werklamp ontworpen voor superieure energie-efficiëntie, waardoor een laag stroomverbruik wordt gegarandeerd met behoud van maximale helderheid. Deze essentiële eigenschap helpt de ecologische voetafdruk te verkleinen en biedt een langdurig zuinig gebruik, wat het streven naar duurzaamheid onderstreept.

Of het nu voor industriële professionals, buitensporters of doe-het-zelvers is, deze LED werklamp met negen ronde LED's is een betrouwbare keuze voor optimale prestaties, verhoogde duurzaamheid en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Het is de essentiële bondgenoot voor superieure helderheid in alle veeleisende werkomgevingen en zorgt voor helder, constant zicht wanneer elk detail telt.

PL0076L
€ 13,73
€ 13,73 € 11,35
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 13 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 13 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,13.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ronde werklamp uit onze Basic led-reeks

De koplamp heeft 9 leds met een lichtstroom van 1430 lumen

Afmetingen: 119x65x148 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0076L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
135 mm
Lengte
107 mm
Lumen
1400
Diepte
33mm
stroom
24W