Nissan Quashqai Side Bar 2017-2021

Nissan Quashqai Side Bar 2017-2021

een uitzonderlijk accessoire dat is ontworpen om de functionaliteit en esthetiek van uw favoriete terreinwagen te verbeteren. Deze sidebar is met uiterste precisie en oog voor detail gemaakt en biedt de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit.

Als je naar deze sidebar kijkt, is het eerste wat opvalt het strakke, eigentijdse ontwerp. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zorgvuldige afwerking die perfect past bij het stoere uiterlijk van de Nissan Quashqai. De gestroomlijnde vorm volgt harmonieus de rondingen van de carrosserie van de auto, waardoor een vloeiende, esthetisch aangename uitstraling ontstaat.

Maar het gaat bij deze side bar niet alleen om het uiterlijk. Hij is ook ontworpen om uw Nissan Quashqai extra bescherming te bieden. Dankzij de stevige, robuuste constructie beschermt hij de zijdeuren van uw auto tegen de schokken en krassen die u tijdens uw off-road avonturen kunt tegenkomen. Hierdoor kunt u met vertrouwen rijden, in de wetenschap dat uw auto beter is voorbereid op de uitdagingen van de weg.

Naast de beschermende functie is deze side bar ook erg praktisch. Hij kan worden gebruikt als opstapje voor gemakkelijke toegang tot het interieur van uw Nissan Quashqai, wat vooral handig is als uw auto verhoogd is. Het biedt ook een handige plek om in en uit het dak van de auto te stappen, wat essentieel kan zijn bij het laden of lossen van apparatuur.

De montage van de side bar is relatief eenvoudig en past perfect in de ruimte van uw Nissan Quashqai. Bovendien wordt hij geleverd met alle benodigde accessoires, wat het installatieproces een stuk eenvoudiger maakt.

Kortom, deze side bar voor Nissan Quashqai is veel meer dan alleen een mooi accessoire. Het biedt extra bescherming, praktisch nut en moderne stijl aan uw terreinwagen. Als u op zoek bent naar een manier om zowel het uiterlijk als de functionaliteit van uw Nissan Quashqai te verbeteren, dan is deze side bar de perfecte keuze. Hij belichaamt de kwaliteit en prestaties die u van uw terreinwagen verwacht

QUA-R1760-R-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 445,82
€ 445,82 € 368,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 445 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 445 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstaptreden voor Nissan Quashqai 2017-2021

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt weerstand tegen statische belasting van 115 kg

Zijstang is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

QUA-R1760-R-I

Gegevensblad

Model
Nissan Qashqai
Type bar
Zijdelings