Isuzu D-Max 2020 zijbalk -...

Isuzu D-Max 2020 zijbeugel-...

een uitzonderlijk accessoire dat is ontworpen om de functionaliteit en esthetiek van je favoriete terreinwagen te verbeteren. Deze sidebar is met uiterste precisie en oog voor detail gemaakt en biedt de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit.

Als je naar deze sidebar kijkt, is het eerste wat opvalt het strakke, eigentijdse ontwerp. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zorgvuldige afwerking die perfect past bij het robuuste uiterlijk van de Isuzu D-Max. De gestroomlijnde vorm volgt harmonieus de rondingen van de carrosserie van het voertuig, waardoor een vloeiende en esthetisch aangename uitstraling ontstaat.

Maar het gaat bij deze side bar niet alleen om het uiterlijk. Hij is ook ontworpen om uw Isuzu D-Max extra bescherming te bieden. Dankzij de stevige, robuuste constructie beschermt hij de zijdeuren van je auto tegen de schokken en krassen die je tijdens je off-road avonturen kunt tegenkomen. Hierdoor kun je met vertrouwen rijden, in de wetenschap dat je voertuig beter is voorbereid op de uitdagingen van de weg.

Naast de beschermende functie is deze side bar ook erg praktisch. Hij kan worden gebruikt als opstapje voor gemakkelijke toegang tot het interieur van uw Isuzu D-Max, wat vooral handig is als uw voertuig verhoogd is. Het biedt ook een handige plaats om in en uit het dak van het voertuig te stappen, wat essentieel kan zijn bij het laden of lossen van materiaal.

De installatie van deze zijbalk is relatief eenvoudig en hij past perfect in de daarvoor bestemde ruimte op je Isuzu D-Max. Bovendien worden alle benodigde accessoires meegeleverd, wat de installatie een stuk eenvoudiger maakt.

Kortom, deze side bar voor Isuzu D-Max is veel meer dan alleen een mooi accessoire. Het biedt extra bescherming, praktisch nut en moderne stijl aan je terreinwagen. Als je op zoek bent naar een manier om zowel het uiterlijk als de functionaliteit van je Isuzu D-Max te verbeteren, dan is deze sidebar de perfecte keuze. Hij belichaamt de kwaliteit en prestaties die u van uw terreinwagen verwacht.

D-MAX-R2070-R-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 445,82
€ 445,82 € 368,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 445 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 445 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstapje voor Isuzu D-Max 2020-...Inclusief bevestigingskit van roestvrij staal

Robuust tredeontwerp zorgt voor 115 kg weerstand tegen statische belasting

Zijstep is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

D-MAX-R2070-R-I

Gegevensblad

Model
Isuzu D-Max
Type bar
Zijdelings