Toyota ProAce Verso 2016 Side Bar -...

Toyota ProAce Verso Side Bar 2016-...

De Toyota ProAce Side Bar biedt een stijlvolle en functionele oplossing om het uiterlijk en de prestaties van je voertuig te verbeteren. Deze robuuste sidebar is zorgvuldig ontworpen en speciaal afgestemd op het ProAce-model voor naadloze integratie.

Deze sidebar is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik en off-road avonturen. Het slanke ontwerp voegt een vleugje eigentijdse stijl toe aan je Toyota ProAce, terwijl het verbeterde functionaliteit biedt met handige bevestigingspunten voor een verscheidenheid aan accessoires.

De Toyota ProAce side bar is niet alleen een esthetische toevoeging, maar biedt ook extra bescherming tegen krassen en mogelijke schade. Hij kan ook worden gebruikt als bevestigingspunt voor extra uitrusting, wat de veelzijdigheid van je auto vergroot.

De installatie van deze side bar is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je Toyota ProAce. Hij is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de algehele esthetiek van je auto en biedt tegelijkertijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor degenen die hun rijervaring willen verbeteren en hun ProAce willen personaliseren.

PROACE-R1648-R-VERSO-N
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 445,51
€ 445,51 € 368,19
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 445 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 445 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Zijstep voor Toyota ProAce Verso 2016-...

Het opstapje is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Het opstapje heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: dit model is niet compatibel met het compacte model

PROACE-R1648-R-VERSO-N

Gegevensblad

Model
Toyota ProAce Verso
Type bar
Zijdelings