Zijbalk Renault Trafic 2014-2019-2021

Zijbeugel Renault Trafic 2014-2019-2021

Deze side bar is een robuuste en stijlvolle oplossing om zowel het uiterlijk als de functionaliteit van je bedrijfsvoertuig te verbeteren. Ontworpen met aandacht voor detail, biedt het een discrete maar krachtige aanvulling op je Renault Trafic . Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze sidebar niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam en slijtvast.

Het nauwgezette ontwerp past perfect bij de lijnen van je auto, voegt een vleugje stijl toe en biedt tegelijkertijd extra bescherming. Deze zijbalk is bestand tegen de ontberingen van de weg en de elementen en biedt extra veiligheid dankzij de stevige structuur.

Hij is gemakkelijk te installeren en past harmonieus in je Renault Trafic zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Bovendien biedt hij een handig oppervlak om veilig in en uit te stappen, wat bijzonder nuttig kan zijn in verschillende situaties.

Kortom, deze side bar voor je Renault Trafic is een hoogwaardig accessoire dat stijl en functionaliteit combineert. Hij biedt optimale bescherming, esthetiek en gebruiksgemak en vergroot de veelzijdigheid van uw bedrijfswagen.

BLTRAFIC-R1470-R-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 445,82
€ 445,82 € 368,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 445 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 445 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstapje voor Renault Trafic 2014-2019-2021

Het opstapje is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo dorpelbeschermer heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

BLTRAFIC-R1470-R-I

Gegevensblad

Model
Renault Trafic
Type bar
Zijdelings