Opel Vivaro Side Bar 2014-2019

Opel Vivaro Side Bar 2014-2019

De side bar ontworpen voor de Opel Vivaro is een functionele en elegante oplossing die een onderscheidend tintje aan je voertuig geeft en tegelijkertijd de praktische bruikbaarheid ervan verbetert. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze side bar ontworpen om lang mee te gaan en de ontberingen van de weg te weerstaan.

De esthetiek van deze side bar is zorgvuldig uitgedacht om harmonieus te integreren met het design van de Opel Vivaro, waardoor een evenwichtig en modern uiterlijk ontstaat. De strakke lijnen en hoogwaardige afwerking voegen een vleugje verfijning toe aan uw auto, terwijl de oorspronkelijke elegantie behouden blijft.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht biedt de side bar ook uitzonderlijke functionaliteit. Het biedt een solide, praktisch platform voor gemakkelijke toegang tot de cabine of het dak van het voertuig, waardoor het gemakkelijk is om goederen te laden en te lossen. Bovendien kan hij ook worden gebruikt als extra bescherming bij een aanrijding van opzij.

Deze zijbalk voor de Opel Vivaro is niet alleen een esthetische aanwinst, maar ook een praktische verbetering die je rijervaring aangenamer en functioneler maakt. Hij is op maat gemaakt om perfect op uw auto te passen, zodat hij eenvoudig te installeren en naadloos te integreren is.

Kortom, de side bar voor Opel Vivaro is een combinatie van stijl en functionaliteit, die een vleugje elegantie toevoegt en tegelijkertijd het praktische aspect van uw auto verbetert. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een oplossing die esthetiek en nut combineert.

RON-R1470-R-LWB-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 428,34
€ 428,34 € 354,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 428 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 428 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,28.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstapje voor Opel Vivaro 2014-2019

Het opstapje is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo dorpelbeschermer heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

RON-R1470-R-LWB-I

Gegevensblad

Model
Opel Vivaro
Type bar
Zijdelings