hI LO grootlichtstrengen Rechts

HI-LO rechtse koplamp van Strands

Het HI LO grootlicht heeft een positielicht in twee kleuren: oranje of wit

Het grootlicht combineert drie functies: grootlicht, positielicht en richtingaanwijzer

het Strands grootlicht werkt tussen 10 en 32 V en verbruikt 41 W

de lichttemperatuur is 2273 lm voor grootlicht en 876 lm voor dimlicht

de afmetingen zijn 220 mm lang, 80.5mm diep en 197.2mm hoog

De Strands HI LO koplamp voor groot licht heeft een DT-6 type aansluiting

De koplamp is ECE R10 goedgekeurd

PL270716
€ 296,45
€ 266,81 Sla 10%
€ 266,81 € 220,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 266 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 266 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rechte HI-LO LED wegkoplamp van Strands STRANDS

De HI-LO koplamp van Strands is een innovatie ontworpen voor extreme weersomstandigheden. Het is een sneeuwploegkoplamp met een geïntegreerde verwarmde lens, ontworpen om een maximale zichtbaarheid te bieden in de moeilijkste omgevingen.

Met zijn slanke, moderne design en geavanceerde technologie is de HI-LO koplamp van Strands light de perfecte keuze voor optimale zichtbaarheid in alle weers- en wegomstandigheden. De verwarmde lensfunctie wordt automatisch geactiveerd vanaf 5°C en verwijdert sneeuw en ijs van de lens zonder dat de bestuurder hoeft in te grijpen.

De indicatorfunctie is zichtbaar op zowel de voor- als achterkant van de lamp, zodat de bestuurder gemakkelijk kan zien wanneer deze functie geactiveerd is. Deze functie is vooral handig op zwaardere voertuigen zoals sneeuwschuivers, tractoren, laders en soortgelijke apparatuur. Het is vooral waardevol op sneeuwploegtrucks waar het blad van de sneeuwploeg vaak het standaard grootlicht bedekt.

Het HI-LO grootlicht van Strands europe heeft een aantal slimme functies, waaronder een uitstekend grootlicht en een dimlicht, evenals een richtingaanwijzer en een zeer esthetisch amber en wit licht in twee standen, die een extra dimensie toevoegen aan het totaalbeeld.

Ontdek HI-LO, de krachtige LED sneeuwploegkoplamp ontworpen voor een optimale zichtbaarheid in de meest extreme weersomstandigheden van Strands! Verkrijgbaar bij uw specialist Ducheminagt

PL270716

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Hauteur
152 mm
Lengte
220 mm
Positie
Ja
Diepte
80,5 mm
Hoogte met steun
197,2 mm
Bedrijfstemperatuur
-30°C + 65°C
Gekleurde lens
Clair
Marque
Strengen

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: