• Alleen online

Mini tactische zaklamp met 4 functies

Minizaklamp met 4 verlichtingsfuncties

De zaklamp wordt gevoed door een 400mAh lithium batterij

O0206LA
€ 8,24
€ 8,24 € 6,81
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mini tactische zaklamp met 4 functies

De Mini Tactische Zaklamp is ontworpen om een krachtige, draagbare lichtbron te bieden in situaties waar zichtbaarheid essentieel is. Dankzij de geavanceerde LED-technologie produceert hij helder, intens licht met een minimaal stroomverbruik. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen in een zak of rugzak, waardoor hij een ideale metgezel is voor buitenactiviteiten, noodgevallen en het dagelijks leven.

De robuuste, schokbestendige behuizing zorgt voor extra duurzaamheid, waardoor hij geschikt is voor gebruik in zware omstandigheden. Sommige modellen kunnen ook waterbestendig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in slechte weersomstandigheden. Met functies zoals een verstelbare lichtbundel voor precieze verlichting, meerdere verlichtingsstanden (zoals stroboscoop, SOS-modus, enz.) en een batterij die lang meegaat, is deze zaklamp een veelzijdig en betrouwbaar hulpmiddel voor verschillende verlichtingsbehoeften.

Kortom, de Mini Tactical Zaklamp belichaamt veelzijdigheid, duurzaamheid en draagbaarheid, en biedt een betrouwbare en krachtige lichtbron voor een verscheidenheid aan binnen- en buitenactiviteiten.

O0206LA