Voorstuur Ford Kuga 2017-2019

Voorhangers voor Ford Kuga 2017-2019

De Front Hanger is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Front Cintres heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

K-L1770-05
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 526,11
€ 526,11 € 434,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 526 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 526 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,26.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Kuga carrosserie 2017-2019

De gebogen voorkant van de Ford Kuga belichaamt de perfecte mix van modern design en verfijnde functionaliteit. De vloeiende, dynamische lijnen van het exterieurdesign creëren een elegant silhouet dat zowel elegantie als sportiviteit uitstraalt. De harmonieus geïntegreerde koplampen gaan over in de kenmerkende grille, waardoor een opvallend front ontstaat.

De grille is zowel imposant als verfijnd, accentueert het iconische Ford-logo en zorgt tegelijkertijd voor een optimale luchtstroom voor efficiënte prestaties. Subtiele details, zoals chroom en afwerking met structuur, voegen een vleugje verfijning toe.

De voorbumper van de Ford Kuga is niet alleen een blikvanger, hij zit ook boordevol slimme functies. De geavanceerde LED-koplampen bieden uitzonderlijk goed zicht en verbeteren de veiligheid bij het rijden in het donker. De aerodynamische kenmerken zijn zorgvuldig geoptimaliseerd om de luchtweerstand te verminderen en het brandstofverbruik te verbeteren, wat Ford's streven naar duurzame innovatie weerspiegelt.

Kortom, de voorbumper van de Ford Kuga vormt een harmonieus evenwicht tussen een boeiend design en doordachte techniek, waardoor elke rit een opmerkelijke visuele en functionele ervaring wordt.

K-L1770-05

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
sans barre transversale