Voorhangers met bodemplaat Ford Kuga 2017-2019

Voorhangers met zijplaat voor Ford Kuga 2017-2019

De Front Hanger is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Front Cintres met skid plate heeft een diameter van 70mm en is 2mm dik

Het product heeft een Europese homologatie ontvangen

K-L1770-08
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Kuga Fronthanger met Skid Plate 2017-2019

Ontdek de perfecte balans tussen een gedurfde stijl en robuuste functionaliteit met de Front Hanger en Skid Plate, speciaal ontworpen voor de Ford Kuga 2017. Deze exclusief verkrijgbare combinatie belichaamt de geest van avontuur en biedt tegelijkertijd superieure bescherming voor uw voertuig.

De Front Hanger heeft een strak, modern ontwerp dat de esthetiek van uw Ford Kuga direct verbetert. Het zorgvuldig gevormde silhouet vult de lijnen van het voertuig aan en geeft het een indrukwekkende aanwezigheid op de weg. De Front Hanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van off-road rijden en wisselende weersomstandigheden te weerstaan, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam is.

De geïntegreerde Skid Plate voegt een essentiële verdedigingslaag toe aan je Ford Kuga. Hij vormt een effectieve barrière tegen botsingen en steenslag en beschermt de carrosserie en interne onderdelen van je auto. Of je nu op ruw terrein rijdt of in de stad, deze beschermplaat biedt gemoedsrust als het gaat om de veiligheid van je auto.

Naast het beschermende uiterlijk is de Front Hanger met Skid Plate voor Ford Kuga 2017 eenvoudig te installeren en integreert deze perfect met de structuur van het voertuig zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Deze praktische en esthetische oplossing biedt zowel visueel als qua prestaties een meerwaarde.

Kies voor uitmuntendheid door je Ford Kuga uit 2017 uit te rusten met de zorgvuldig ontworpen stuur- en beschermplaat voor. Herdefinieer uw rijervaring door stijl, bescherming en superieure functionaliteit te combineren, allemaal verkrijgbaar met één druk op de knop.

K-L1770-08

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
plaque de protection