Voorhangers met grill Ford Kuga 2017-2019

Voorste Cintres met Grill voor Ford Kuga 2017-2019

De Front Cintres is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Front Cintres met grill heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product heeft een Europese homologatie ontvangen

K-L1770-07
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ontdek de beschermende elegantie: Frontbeugel met grille voor Ford Kuga 2017

Verhoog de stijl en veiligheid van uw Ford Kuga uit 2017 met onze eersteklas frontbeugel met geïntegreerde grille. Dit accessoire is op maat gemaakt om perfect op uw auto te passen en combineert esthetiek en functionaliteit voor een uitzonderlijke rijervaring.

Belangrijkste kenmerken:

Verfijnd ontwerp: De Front Hanger is zorgvuldig vervaardigd om de moderne esthetiek van je Ford Kuga aan te vullen. De vloeiende lijnen en onberispelijke afwerking verbeteren het uiterlijk van je auto, terwijl het karakteristieke karakter behouden blijft.

Versterkte bescherming: Gemaakt van robuuste materialen, biedt deze Front Hanger een extra laag bescherming aan de voorkant van je auto. Het beschermt tegen lichte schokken, krassen en andere potentiële schade, waardoor de waarde van je Ford Kuga behouden blijft.

Geïntegreerde grille: De geïntegreerde grille voegt een gedurfd accent toe aan het pakket, creëert een dynamische look en beschermt tegelijkertijd de radiator tegen steenslag. Deze combinatie van stijl en functie is perfect voor stedelijke en off-road avonturen.

Eenvoudige installatie: Onze Front Hanger is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie, zonder ingewikkelde aanpassingen. Er worden gedetailleerde instructies meegeleverd voor een probleemloze installatie.

Perfecte pasvorm: Deze frontbeugel is speciaal ontworpen voor uw Ford Kuga uit 2017 en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en naadloze integratie met de lijnen van uw auto.

Kies voor de Fronthanger met Grill voor Ford Kuga 2017 en combineer stijl en functionaliteit met gemak. Bestel nu op onze website en maak van autorijden een unieke ervaring door bescherming en elegantie te combineren.

K-L1770-07

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
Rooster