Buffel koplamp zonder dwarsbalk Ford Kuga 2017-2019

Buffalo koplampbeschermer zonder dwarsbalk voor Ford Kuga van 2017-2019

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

K-R1760-06
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelbeschermer zonder dwarsbalk Ford Kuga 2017-2019

Ontdek een stijlvol en functioneel beschermend accessoire dat speciaal is ontworpen voor de 2017 Ford Kuga. Deze koeienvanger zonder dwarsstang combineert perfect esthetiek en nut om te voldoen aan je off-road en stedelijke rijbehoeften.

Op maat gemaakt om bij de lijnen van uw Ford Kuga te passen, voegt deze koeienvanger een vleugje robuustheid toe terwijl de integriteit van het originele ontwerp van de auto behouden blijft. Het slimme ontwerp zorgt voor een strakke, evenwichtige look zonder dwarsstang, wat bijdraagt aan een moderne, dynamische uitstraling.

Qua functionaliteit biedt deze koeienvanger extra bescherming aan de voorkant van je auto tegen kleine botsingen en mogelijke krassen. De stevige structuur is ontworpen om energie te absorberen en af te voeren bij lichte aanrijdingen, waardoor kostbare schade wordt voorkomen.

De montage van de koeienvanger is zorgvuldig ontworpen om eenvoudig en onopvallend te zijn, zodat het uiterlijk van je Ford Kuga behouden blijft. De koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de elementen te trotseren en zijn uiterlijk en duurzaamheid te behouden.

Voeg een laag bescherming toe en verfraai tegelijkertijd de stijl van je Ford Kuga uit 2017 met deze koeienvanger zonder dwarsstangen, een accessoire dat een modern design en functionaliteit combineert voor een zelfverzekerde rijervaring.

K-R1760-06

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
sans barre transversale