Buffel koplamp met Ford Kuga bodemplaat 2017-2019

Buffalo koplampbeschermer met skidplate voor Ford Kuga van 2017-2019

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met skidplate heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

K-R1760-04
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 637,91
€ 637,91 € 527,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 637 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 637 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Kuga koeienvanger met beschermplaat 2017-2019

Ontdek het perfecte huwelijk van gedurfde stijl en robuuste functionaliteit met onze op maat gemaakte koeienvanger voor de Ford Kuga 2017. Deze koeienvanger is ontworpen door experts op het gebied van autodesign en belichaamt de combinatie van moderne esthetiek en zeer effectieve bescherming.

De koeienvanger heeft dynamische lijnen die naadloos aansluiten bij de esthetiek van de 2017 Ford Kuga, waardoor het uiterlijk van de auto wordt verbeterd en de auto een indrukwekkende aanwezigheid op de weg heeft. Deze koeienvanger is gemaakt van eersteklas materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid voor uiteenlopende on- en off-roadomstandigheden.

Een belangrijk kenmerk van deze koeienvanger is de geïntegreerde beschermplaat, speciaal ontworpen om de onderkant van je auto te beschermen tegen ongewenste botsingen. Of het nu op hobbelige wegen of ruw terrein is, deze beschermplaat fungeert als een solide schild, waardoor het risico op kostbare schade wordt beperkt en je gemoedsrust tijdens je avonturen wordt gegarandeerd.

De installatie van deze koeienvanger met beschermplaat is zorgvuldig uitgedacht om naadloos aan te sluiten op je Ford Kuga uit 2017, zodat je verzekerd bent van perfecte compatibiliteit en probleemloze installatie. Bovendien verhoogt deze koeienvanger niet alleen zijn beschermende functie, maar ook de veiligheid bij een aanrijding door energie te absorberen en af te voeren, waardoor de potentiële impact op het voertuig tot een minimum wordt beperkt.

Maak een stijlstatement en voeg een extra verdedigingslaag toe aan uw Ford Kuga uit 2017 met deze premium koeienvanger, synoniem voor grenzeloos avontuur en onwrikbaar vertrouwen op elke weg. Ontdek nu de perfecte balans tussen verfijnd design en onverstoorbare kracht.

K-R1760-04

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
plaque de protection