Buffel hemelbekleding met grill Ford Kuga 2017-2019

Buffalo hoofdbeschermer met grille voor Ford Kuga van 2017-2019

De Buffalo bescherming is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

K-R1760-00
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met grill Ford Kuga 2017-2019

Onze koeienvanger met grille voor Ford Kuga 2017 belichaamt de perfecte harmonie tussen robuuste bescherming en verfijnd design. Op maat gemaakt om naadloos te integreren met de moderne esthetiek van uw voertuig, versterkt dit accessoire niet alleen de visuele aanwezigheid, maar biedt het ook een extra verdedigingslaag tijdens uw avonturen op en naast de weg.

De dynamische lijnen en precieze contouren van onze koeienvanger vormen een aanvulling op de originele kenmerken van je Ford Kuga en zorgen voor een opvallende verschijning die niet onopgemerkt zal blijven. Dankzij een hoogwaardig productieproces is deze koeienvanger uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen de elementen en veeleisende omstandigheden.

De geïntegreerde grille is niet alleen een gedurfd stijlstatement, hij is ook functioneel. De grille is ontworpen met minutieuze aandacht voor detail en zorgt voor een optimale luchtstroom naar de motor, waardoor zelfs in de meest veeleisende situaties de temperatuur stabiel blijft. Deze intelligente functie combineert prestaties en esthetiek en zorgt voor een superieure rijervaring.

Elegant en beschermend, onze koeienvanger met grill voor Ford Kuga 2017 is het perfecte accessoire voor veeleisende eigenaars die op zoek zijn naar zowel een onderscheidende visuele aanwezigheid als verbeterde prestaties. Met vereenvoudigde installatie en onovertroffen kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat deze toevoeging het uiterlijk van uw auto zal verbeteren en tegelijkertijd extra bescherming zal bieden.

Ontdek het perfecte huwelijk van moderne looks en verhoogde functionaliteit door te kiezen voor onze koeienvanger met grille voor uw Ford Kuga uit 2017. Bekijk nu onze selectie en verander uw rijervaring in een stijlvolle en veilige ervaring.

K-R1760-00

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
Rooster