Buffel koplamp zonder dwarsbalk Fiat Ducato 2016

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor Fiat Ducato 2016

De buffelkoplamp is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDBJ-R0070-06_I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 504,51
€ 504,51 € 416,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 504 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 504 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2016 Fiat Ducato dwarsbalkloze koeienvanger

De 2016 Fiat Ducato crossbarless bull bar van Steeler is een functioneel en aantrekkelijk accessoire dat effectieve bescherming biedt voor je voertuig. Gefabriceerd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is deze koeienvanger gemaakt van sterke, resistente materialen, die een optimale bescherming garanderen tegen stoten, botsingen en steenslag. Het slanke ontwerp zonder dwarsstang voegt een vleugje verfijning toe aan het uiterlijk van je Citroën Jumper, Fiat Ducato of Peugeot Boxer en past harmonieus bij de oorspronkelijke styling.

De koeienvanger zonder dwarsbalk biedt effectieve bescherming terwijl het oorspronkelijke uiterlijk van je voertuig behouden blijft. Hij beschermt de voorkant van je Fiat Ducato tegen krassen en mogelijke schade veroorzaakt door obstakels op de weg, terwijl hij er discreet en elegant blijft uitzien.

De installatie van deze koeienvanger is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan uw voertuig. Hij past zich perfect aan de bestaande bevestigingspunten van de 2016 Fiat Ducato aan, waardoor een solide en veilige installatie gegarandeerd is.

Kortom, Steeler's 2016 Fiat Ducato dwarsbalkloze koeienvanger is een kwalitatief hoogwaardig accessoire dat effectieve bescherming biedt en tegelijkertijd de originele esthetiek van je voertuig behoudt. Vertrouw op Steeler om u te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam product dat voldoet aan uw behoeften voor bescherming en stijl.

PBDBJ-R0070-06_I

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Fiat Ducato
Type bar
sans barre transversale