Buffel koplamp met dwarsbalk Fiat Ducato 2016

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor 2016 Fiat Ducato

De buffelkoplamp is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDBJ-R0070-03-I-FIAT
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 548,98
€ 548,98 € 453,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 548 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 548 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Voorste koeienvanger met dwarsbalk Fiat Ducato 2016

Steeler's 2016 Fiat Ducato Front Bull Bar with Crossbar is een robuust en veelzijdig accessoire dat superieure bescherming biedt voor je voertuig. Speciaal ontworpen om perfect te passen op de 2016 Fiat Ducato, biedt deze bull bar een complete oplossing voor de uitdagingen van de weg.

Gefabriceerd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is deze bull bar gebouwd met behulp van sterke, slijtvaste materialen, die optimale bescherming bieden tegen stoten, botsingen en puin van de weg. De geïntegreerde beschermplaat bedekt effectief de onderkant van je voertuig en biedt extra bescherming tegen mogelijke schade veroorzaakt door obstakels op de weg.

Naast zijn beschermende functie geeft deze koeienvanger met beschermplaat je Fiat Ducato een robuuste look. Het elegante, agressieve ontwerp verbetert het algemene uiterlijk van het voertuig en onderscheidt het van andere modellen. Bovendien is de koeienvanger voorzien van een dwarsbalk, die niet alleen extra bescherming biedt, maar ook de mogelijkheid biedt om accessoires zoals extra koplampen of antennes te bevestigen.

De installatie van deze koeienvanger is relatief eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je voertuig. Hij past zich perfect aan de bestaande bevestigingspunten van de Fiat Ducato aan en zorgt zo voor een stevige en veilige installatie.

Samengevat is de Steeler 2016 Fiat Ducato Front Bull Bar with Skid Plate een accessoire van hoge kwaliteit dat superieure bescherming en een stoere look biedt aan je voertuig. Als je op zoek bent naar een complete oplossing om je voertuig te beschermen tegen obstakels op de weg en een stoere look toe te voegen, dan is deze bull bar de ideale keuze.

PBDBJ-R0070-03-I-FIAT

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Fiat Ducato
Type bar
Met dwarsbalk