Luis achteruitrijcamera met hoge resolutie

luis achteruitrijcamera

Krachtige achteruitrijcamera met een hoge resolutie van 600 TV-lijnen

De achteruitrijcamera heeft 18 infrarood LED's voor nachtzicht tot 10 meter

Dankzij het uitgebreide ingangsspanningsbereik van 12 tot 24 V van de LUIS Basic camera zijn er geen extra spanningsomvormers nodig bij installatie op lichte bedrijfsvoertuigen, campers, zware bedrijfsvoertuigen of machines.

CA500120
€ 216,59
€ 216,59 € 179,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 216 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 216 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Luis achteruitrijcamera met hoge resolutie

De Luis achteruitrijcamera is een echte aanwinst voor een veiligere en praktischere rijervaring. Met een uitzonderlijke resolutie van 600 TV-lijnen biedt deze camera een uitstekende beeldkwaliteit, waardoor een duidelijk en gedetailleerd zicht bij het achteruitrijden wordt gegarandeerd.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze camera is de mogelijkheid om een uitzonderlijke zichtbaarheid 's nachts te garanderen, zelfs in totale duisternis (0 lux). Dankzij de geavanceerde nachtzichttechnologie van LUIS kan hij zijn omgeving automatisch verlichten met 18 krachtige infrarood-LED's. Je kunt dus met vertrouwen manoeuvreren, ongeacht de lichtomstandigheden.

Een ander kenmerk van de LUIS Basic camera is zijn veelzijdigheid op het gebied van stroomvoorziening. De camera werkt op een ingangsspanning van 12 tot 24 V, wat betekent dat je niet hoeft te investeren in extra spanningsomzetters wanneer je de camera op verschillende soorten voertuigen installeert, of het nu gaat om lichte bedrijfsvoertuigen, campers, zware bedrijfsvoertuigen of machines. Bovendien garanderen het robuuste ontwerp en de IP68-beschermingsgraad een uitzonderlijke duurzaamheid en waterdichtheid.

De camera kan naadloos worden geïntegreerd in verschillende systemen, van de LUIS Basic monitor tot de LUIS Professional monitor, met behulp van een bijpassende LUIS adapter. De camera kan ook worden aangesloten op OEM in-vehicle systemen of de navigatiesystemen van bepaalde voertuigen, zoals Mercedes FleetBoard of MAN MMT. Neem voor meer informatie over compatibiliteit contact op met onze speciale klantenservice.

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat de camera LUIS Basic onderworpen is aan strenge kwaliteitsborgingsprocessen, met regelmatige inspecties in elke belangrijke productiefase. Je profiteert ook van gemoedsrust dankzij onze standaardgarantie van 48 maanden op dit product LUIS. Investeer in de veiligheid en het gemak van je achteruitrijmanoeuvres met de achteruitrijcamera LUIS

CA500120

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
45 mm
Lengte
70 mm
Breedte
60 mm
nieuw
nieuw