Luis 360° camera kit

360°-systeem voor een volledig zicht op het voertuig van het merk Luis

De kit bevat een aluminium camerabehuizing en twee video-uitgangen, evenals geavanceerde softwarefuncties

Vrijwel elk gebied rond het voertuig is nu zichtbaar dankzij de 4 groothoekcamera's en een meegeleverde elektronische besturingseenheid die de beelden aan elkaar plakt om een compleet 360° vogelvluchtperspectief te creëren

De kit bevat een afstandsbediening waarmee u kunt schakelen tussen het grote 360°-beeld en een extra weergave van een afzonderlijke camera (achteruitrijcamera of frontcamera)

De kit bevat 4 camerakabels (3X5m en 1X10m) en een monitorkabel

CA300360
€ 2.087,25
€ 2.087,25 € 1.725,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 2087 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 2087 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 20,87.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Luis 360° camera kit

De 360° camera kit van Luis, bekend als het LUIS Heavy Duty 360° systeem, biedt een robuuste en geavanceerde oplossing voor voertuigbewaking in diverse toepassingen. Het systeem is voorzien van een extreem sterke aluminium camerabehuizing die een uitzonderlijke duurzaamheid garandeert. Het is uitgerust met vier compacte, krachtige groothoekcamera's en een elektronische regeleenheid (ECU) die deze beelden samenvoegt tot een compleet 360° vogelvluchtperspectief van de omgeving van het voertuig.

Met het LUIS Heavy Duty 360° systeem heb je bijna volledig zicht rondom je voertuig, wat essentieel is voor commerciële voertuigen, bouwmachines, landbouwvoertuigen en zware speciale voertuigen. U kunt eenvoudig schakelen tussen het 360°-zicht en de weergave van een afzonderlijke camera, zoals de achteruitrij- of frontcamera, met behulp van een trigger of de meegeleverde afstandsbediening.

Het systeem is ontworpen voor vereenvoudigde installatie en kalibratie en overtreft de concurrentie op het gebied van snelheid en gebruiksgemak. Er is een kalibratiekit nodig om de vier camera's uit te lijnen en Luis biedt de optie om deze kit te lenen of te kopen.

De kit bevat vier groothoekcamera's, samen met de benodigde kabels (drie van 5 meter en één van 10 meter), een elektronische regeleenheid (ECU) en een monitorkabel. Let op: het systeem bevat geen monitor, maar heeft twee video-uitgangen voor het aansluiten van een monitor of datalogger, of zelfs een tweede monitor.

Tot slot ondergaat het Luis Heavy Duty 360° systeem een rigoureus kwaliteitsgarantieproces, met routine-inspecties in elke belangrijke productiefase. Hierdoor profiteer je van LUIS 's uitzonderlijke garantie van 48 maanden, een garantie voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit 360° camerasysteem. Met het LUIS Heavy Duty 360° systeem bent u verzekerd van een eersteklas bewakingshulpmiddel voor uw voertuig, met uitgebreid zicht en grote duurzaamheid.

CA300360

Gegevensblad

Spanning
12/24V