Luis 7" achteruitrijcamera met geïntegreerd remlicht

Luis 7" achteruitrijcamera kit

De camera is geïntegreerd in het remlicht van uw voertuig en licht op wanneer u stopt

De achteruitrijcamera zorgt voor een duidelijk zicht op alles wat er achter het voertuig gebeurt, of u nu achteruitrijdt, manoeuvreert of draait. Je kunt ook de richtlijnen van de monitor gebruiken om je te helpen

De camera heeft 6 infrarood LED's voor nachtzicht

De 7 inch monitor van de kit geeft je duidelijke videobeelden op het ontspiegelde scherm.

De kit bevat ook een 20 meter lange verbindingskabel, een gebruikershandleiding en de relevante montagehardware

CA901064
€ 337,59
€ 337,59 € 279,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 337 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 337 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Luis 7" Achteruitrijcameraset met geïntegreerd remlicht

Ontdek de gloednieuwe Luis 7" Achteruitrijcameraset met geïntegreerd remlicht, een universele innovatie die is ontworpen om aan de behoeften van alle eigenaren van bestelwagens, campers en bestelwagens te voldoen. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van kwetsbare delen van uw voertuig te verbeteren, zoals de trekhaak, de achteruitversnelling of de bumper.

Deze discrete maar waardevolle oplossing zit verborgen in het remlicht van je bestelwagen en biedt een duidelijk zicht op alles wat er aan de achterkant van je voertuig gebeurt. Of je nu achteruit rijdt, lastige manoeuvres uitvoert of een bocht neemt, de cameralens geeft je een duidelijk beeld voor optimale veiligheid. Je kunt zelfs profiteren van optionele richtlijnen om je te begeleiden bij je bewegingen.

Zelfs 's nachts is dit systeem je bondgenoot dankzij de zes krachtige infrarooddiodes, zodat je kritieke verkeerssituaties nooit uit het oog verliest, zelfs niet in volledige duisternis. Je hoeft je geen zorgen te maken over extreme weersomstandigheden, want dit systeem is bestand tegen temperaturen van -30°C tot +70°C, stof en regen. In langdurige tests is bewezen dat het systeem volledig waterdicht en stofdicht is.

De 7-inch TFT-kleurenscherm geeft je een uitzonderlijke beeldkwaliteit op het ontspiegelde scherm, zodat je geen dode hoeken hebt en vol vertrouwen kunt rijden, dag en nacht. Met de Luis 7-inch achteruitrijcamera met geïntegreerd stoplicht ben je klaar voor elke uitdaging op de weg en geniet je van optimale veiligheid en zichtbaarheid.

CA901064

Gegevensblad

Hauteur
121 mm
Lengte
180 mm
nieuw
nieuw