Vignal Bedrade achteruitrijcamera in kleur

Bedrade achteruitrijcamera Vignal

De kleurencamera heeft high-definition 1/3" CMOS-sensoren

Resolutie: 728 x 488 pixels.

De camera heeft een brede kijkhoek van 120°

De camera heeft een audiofunctie

De camera heeft nachtzicht tot 10m

CA74433
€ 145,93
€ 145,93 € 120,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 145 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 145 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Bedrade achteruitrijcamera in kleur

De bedrade camera van Vignal is een bewakingsapparaat van hoge kwaliteit dat is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Deze camera heeft een high-definition 1/3" CMOS-sensor die een uitzonderlijke beeldkwaliteit garandeert. Met een resolutie van 728 x 488 pixels biedt hij een opmerkelijke helderheid en scherpte, waardoor hij een ideaal hulpmiddel is voor beveiliging en bewaking.

Het waterdichte ontwerp met IP69K-bescherming is bestand tegen de zwaarste omstandigheden, van zware regenval tot hogedrukreiniging. De waterdichte kabel met schroefverbinding en beschermkap zorgt voor een betrouwbare verbinding en extra bescherming tegen de elementen.

De camera biedt een brede kijkhoek van 120 graden, zodat je effectief een groot gebied kunt bewaken. Daarnaast heeft de camera een ingebouwde microfoon om omgevingsgeluiden op te nemen, waardoor de bewakingsmogelijkheden worden verbeterd. Infrarood nachtzicht tot 10 meter zorgt voor uitzonderlijke zichtbaarheid in totale duisternis.

Een dag/nacht-sensor maakt automatische instellingen mogelijk, zodat de overgang tussen dag- en nachtmodus altijd optimaal is. Bovendien is deze camera ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, van -30°C tot +70°C, waardoor hij geschikt is voor gebruik in barre weersomstandigheden.

Kortom, de bedrade camera van Vignal is een veelzijdige, slijtvaste, hoogwaardige oplossing, ideaal voor het bewaken van een verscheidenheid aan omgevingen, overdag of 's nachts, in warm of koud weer, en biedt een hoge betrouwbaarheid in moeilijke omstandigheden.

CA74433

Gegevensblad

type verbinding
kabel
audio
nieuw
nieuw
nieuw