Nissan X-Trail 2014-2017 Buffelkoplamp met dwarsbalk

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Nissan X-Trail 2014-2017

De buffelkoplamp is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees gehomologeerd

X-TRAIL-R1470-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 548,98
€ 548,98 € 453,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 548 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 548 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Nissan X-Trail koeienvanger 2014-2017

De Front Bull Bar met Crossbar voor de Nissan X-Trail biedt de perfecte combinatie van stoere styling en verbeterde functionaliteit. Dit accessoire is ontworpen om perfect op uw voertuig te passen en is de ultieme aanvulling voor off-roaders en rough-roaders.

Deze koeienvanger is ontworpen om maximale bescherming te bieden aan uw voertuig, of het nu is tegen potentiële botsingen tijdens uw off-road avonturen of voor dagelijks gebruik in de stad. De stevige en duurzame constructie zorgt voor optimale weerstand tegen stoten en krassen, waardoor de carrosserie van uw Nissan X-Trail behouden blijft

De geïntegreerde dwarsbalk draagt niet alleen bij aan het stoere uiterlijk van dit accessoire, maar verbetert ook de stijfheid en het schokabsorberende vermogen. Het is ook ideaal voor het monteren van extra accessoires, zoals werklampen of lieren, om te voldoen aan uw specifieke behoeften voor off-roadavonturen.

Naast de beschermende en functionele voordelen is deze koeienvanger ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van uw Nissan X-Trail, waardoor de off-road look compleet wordt. De montage is eenvoudig en zorgt voor een perfecte pasvorm.

Kies deze koeienvanger met dwarsbalk voor uw Nissan X-Trail en geniet van betere bescherming en ongeëvenaarde stijl, zowel op de weg als off-road. Dit accessoire is de ideale oplossing om zowel de prestaties als het uiterlijk van uw voertuig te verbeteren.

X-TRAIL-R1470-03

Gegevensblad

Model
Nissan X-Trail
Type bar
Met dwarsbalk