Buffelkoplamp met afdekplaat Toyota RAV4 2018-...

Buffalo koplampbeschermer met beschermplaat voor Toyota RAV4 2018-...

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermplaat met plaat heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Het model is compatibel met parkeersensoren, cruisecontrol (ACC) en RAV4 Plug in

RAV4-R1870-04
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 615,04
€ 615,04 € 508,30
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 615 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 615 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met verstevigingsplaat Toyota RAV4 2018-...

De koeienvanger met skidplate voor Toyota RAV4 is een premium accessoire dat is ontworpen om je auto optimaal te beschermen en tegelijkertijd een vleugje stoere stijl toe te voegen. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om perfect op je Toyota RAV4 te passen, zodat hij naadloos aansluit op het ontwerp van je auto.

Deze koeienvanger is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar speelt ook een cruciale rol in de bescherming van je Toyota RAV4 tegen mogelijke botsingen. De stevige en resistente structuur is ontworpen om de energie van kleine botsingen te absorberen en te verspreiden, waardoor potentiële schade aan je auto tot een minimum wordt beperkt. Bovendien biedt de geïntegreerde beschermplaat extra bescherming tegen obstakels op de weg, zoals puin, stenen en andere voorwerpen die de onderkant van je auto kunnen beschadigen.

De montage van deze koeienvanger is eenvoudig en probleemloos, dankzij de sterke bevestigingsmiddelen die zorgen voor een stevige pasvorm op je Toyota RAV4. Je kunt er zeker van zijn dat deze koeienvanger bestand is tegen zware weg- en weersomstandigheden, terwijl hij zijn uiterlijk en prestaties na verloop van tijd behoudt.

Naast de beschermende functionaliteit voegt deze koeienvanger ook een vleugje stoere stijl toe aan uw Toyota RAV4. Het slanke, moderne ontwerp verbetert de algehele esthetiek van je auto, terwijl het de off-road geloofsbrieven versterkt. Of je nu op de weg bent of off-road, deze koeienvanger geeft je Toyota RAV4 een imposante aanwezigheid die niet onopgemerkt zal blijven.

Kortom, de Toyota RAV4 koeienvanger met verstevigingsplaat is een onmisbaar accessoire voor RAV4-eigenaars die op zoek zijn naar betere bescherming en esthetiek. Het combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl om zowel de veiligheid als het uiterlijk van je Toyota RAV4 te verbeteren, waardoor het een verstandige keuze is voor bestuurders die kwaliteit en design belangrijk vinden.

RAV4-R1870-04

Gegevensblad

Model
Toyota RAV4
Type bar
plaque de protection