Buffelkoplamp met grille Toyota Land Cruiser 150 2017-...

Buffelkoplamp met grille voor Toyota Land Cruiser 150 2017-...

Verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Koplamp met Grille heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

DLC150V2-R1770-00
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met grille Toyota Land Cruiser 150 2017-...

De koeienvanger met grille voor het Toyota Land Cruiser model belichaamt de essentie van robuustheid en functionaliteit. Het onberispelijk gedetailleerde ontwerp biedt de perfecte combinatie van gedurfde styling en superieure bescherming voor uw voertuig, terwijl het uiterlijk naar een geheel nieuw niveau wordt getild.

Ontworpen met opmerkelijke precisie, is deze koeienvanger voorzien van een opvallende grille die een vleugje verfijning toevoegt aan de Toyota Land Cruiser esthetiek, terwijl het effectieve bescherming biedt tegen stoten en steenslag. De grille is zorgvuldig ontworpen om een optimale luchtstroom mogelijk te maken, zodat uw motor goed geventileerd blijft terwijl de windweerstand wordt verminderd.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en bestand tegen de ontberingen van terreinrijden en zware wegomstandigheden. De corrosiebestendige coating houdt hem in uitstekende staat, zelfs na langdurig gebruik, terwijl de stevige structuur de voorkant van je Toyota Land Cruiser effectief beschermt tegen mogelijke schade bij een kleine botsing.

De montage van deze koeienvanger is vereenvoudigd dankzij een precieze pasvorm en sterke montagebeugels, waardoor hij stevig aan de voorkant van je auto is bevestigd. Hij is ook ontworpen om naadloos aan te sluiten bij het originele ontwerp van de Toyota Land Cruiser, voor een consistente en aangename esthetiek.

Naast de belangrijkste beschermende functie voegt deze koeienvanger een esthetische dimensie toe aan je Toyota Highlander, waardoor het een gedurfde off-road look krijgt die zeker bewondering zal oogsten. Hij is ook compatibel met een reeks extra accessoires zoals mistlampen en lieren voor nog meer veelzijdigheid.

Kortom, de koeienvanger met grille voor Toyota Land Cruiser is veel meer dan alleen een beschermend accessoire. Het is een robuust stuk gereedschap dat het uiterlijk van je voertuig verbetert en tegelijkertijd zorgt voor meer veiligheid op de weg. Met zijn zorgvuldige ontwerp, hoogwaardige constructie en ongeëvenaarde functionaliteit belichaamt hij de essentie van prestaties en bescherming voor uw Toyota Land Cruiser

DLC150V2-R1770-00

Gegevensblad

Model
Toyota Land Cruiser
Type bar
Rooster