Buffalo koplamp zonder dwarsbalk Toyota Highlander 2021-...

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor Toyota Highlander 2021-...

De buffelkoplampbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

HIGH-R2170-06
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 504,51
€ 504,51 € 416,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 504 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 504 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Toyota Highlander 2021 koeienvanger zonder dwarsstang...

De dwarsbalkloze koeienvanger voor de Toyota Highlander biedt de perfecte combinatie van bescherming en esthetiek voor je auto. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze koeienvanger ontworpen om de ontberingen van de weg te weerstaan en tegelijkertijd een stoere touch toe te voegen aan het uiterlijk van je Toyota Highlander

Deze koeienvanger zonder dwarsstang is speciaal ontworpen om perfect te passen op het model Toyota Highlander, zodat hij naadloos aansluit op de lijn en stijl van je auto. Het dwarsbalkloze ontwerp zorgt voor een slanke, moderne esthetiek met behoud van effectieve bescherming tegen krassen, lichte stoten en andere potentiële schade.

De montage van deze koeienvanger is eenvoudig en probleemloos, waardoor het een praktische toevoeging is aan je Toyota Highlander. Hij biedt niet alleen extra bescherming aan je auto, maar kan ook het algehele uiterlijk verfraaien, waardoor hij er stoerder en verfijnder uitziet.

Of je nu een off-road liefhebber bent op zoek naar extra bescherming of gewoon een vleugje stijl wilt toevoegen aan je Toyota Highlander, deze koeienvanger zonder dwarsstang is een ideale keuze. Hij combineert duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek om het uiterlijk en de prestaties van je auto te verbeteren.

HIGH-R2170-06

Gegevensblad

Model
Toyota Highlander
Type bar
sans barre transversale