Buffalo koplamp zonder dwarsbalk Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

Buffalo koplampbeschermer zonder dwarsbalk voor Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

ECLIPSE-M1770-06
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2017 Mitsubishi Eclipse koeienvanger zonder dwarsstang...

De koeienvanger zonder dwarsstang voor de 2017 Mitsubishi Eclipse Cross is ontworpen voor stedelijke avonturiers en liefhebbers van exploratie die op zoek zijn naar robuustheid en stijl. Met zijn slanke en verfijnde ontwerp is deze koeienvanger op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij de vloeiende rondingen en dynamische esthetiek van de Mitsubishi Eclipse Cross, waardoor het uiterlijk wordt verbeterd zonder afbreuk te doen aan het oorspronkelijke ontwerp.

Deze koeienvanger is gemaakt van eersteklas materialen en combineert duurzaamheid met lichtheid, zodat je verzekerd bent van superieure bescherming terwijl de prestaties en efficiëntie van je auto behouden blijven. De weer- en UV-bestendige coating zorgt voor een lange levensduur, waardoor de schittering en functionaliteit behouden blijven, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Deze koeienvanger, die perfect compatibel is met de frontcamera van de Mitsubishi Eclipse Cross, zorgt voor optimaal zicht zonder het gezichtsveld te belemmeren en biedt gemoedsrust op de weg, ongeacht de omstandigheden. De eenvoudige, probleemloze installatie is ontworpen om naadloos aan te sluiten op het chassis van de auto, zonder de structurele integriteit aan te tasten.

Deze elegant afgewerkte en verfijnde koeienvanger voegt een vleugje avontuur toe zonder afbreuk te doen aan de elegantie en verfijning die kenmerkend zijn voor de Mitsubishi Eclipse Cross. Het slanke ontwerp en de vloeiende lijnen passen naadloos bij de moderne esthetiek van je auto en versterken de gedurfde, eigentijdse look zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende visuele aantrekkingskracht.

Kortom, deze dwarsbalkloze koeienvanger belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek en biedt superieure bescherming zonder afbreuk te doen aan de stijl van de Mitsubishi Eclipse Cross. Met zijn ingenieuze ontwerp, uitzonderlijke duurzaamheid en naadloze integratie is deze koeienvanger een essentiële toevoeging voor veeleisende eigenaren die zowel prestaties als elegantie in hun auto zoeken.

ECLIPSE-M1770-06

Gegevensblad

Model
Mitsubishi Eclipse Cross
Type bar
sans barre transversale