Buffelkoplamp met dwarsbalk Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

Buffalo koplampbeschermer met dwarsbalk voor Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

De Buffalo beschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo guard heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees gehomologeerd

ECLIPSE-R1770-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 534,76
€ 534,76 € 441,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 534 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 534 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,34.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelbeschermer met dwarsbalk Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

Dit opvallende accessoire is ontworpen voor de MitsubishiEclipse Cross 2017-... belichaamt de perfecte fusie van stoere stijl en ongeëvenaarde functionaliteit. Met zijn ingenieuze ontwerp en uitzonderlijke bouwkwaliteit is deze koeienvanger met imposante dwarsbalk de ultieme aanvulling voor off-road liefhebbers en off-road voertuigen.

Het eerste wat opvalt is zijn imposante aanwezigheid. De koeienvanger is speciaal ontworpen als aanvulling op het krachtige silhouet van de 2017 Eclipse Cross-... en voegt een vleugje agressie toe zonder aan esthetiek in te boeten. Hij biedt robuuste bescherming tegen onvoorziene obstakels en botsingen, zodat je auto veilig is en er tegelijkertijd onmiskenbaar uitziet.

De dwarsbalk die in deze koeienvanger is geïntegreerd, voegt een extra dimensie toe aan de functionaliteit. Deze vergroot niet alleen de bescherming door frontale botsingen effectief te absorberen, maar biedt ook een extra bevestigingspunt voor diverse accessoires, zoals terreinverlichting, een lier of een kentekenplaathouder. Dankzij deze veelzijdigheid kunt u uw 2017 Mitsubishi Eclipse Cross-...afstemmen op uw specifieke behoeften.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met een hoge mate van precisie, garandeert deze koeienvanger uitzonderlijke duurzaamheid in alle rijomstandigheden. Hij is weer-, stoot- en krasbestendig, waardoor hij er jarenlang onberispelijk blijft uitzien.

Het monteren van deze koeienvanger met dwarsbalk op je Mitsubishi Eclipse Cross-...2017 is ook relatief eenvoudig, dankzij het slimme ontwerp dat perfect bij je auto past. Hij is ontworpen om naadloos aan te sluiten op de voorkant van de 2017-... Eclipse Cross, waardoor hij er OEM uitziet.

Kortom, deze koeienvanger met dwarsbalk is veel meer dan alleen een beschermend accessoire voor je 2017 Mitsubishi Eclipse Cross-.... Het belichaamt de perfecte mix van gedurfde esthetiek en uitzonderlijke functionaliteit. Investeer in de veiligheid en visuele aantrekkingskracht van je voertuig terwijl je nieuwe horizonten verkent met dit premium accessoire. Ontdek wat je allemaal kunt bereiken met deze hoogwaardige koeienvanger voor de 2017 Mitsubishi Eclipse Cross-... en latere modellen.

ECLIPSE-R1770-03

Gegevensblad

Model
Mitsubishi Eclipse Cross
Type bar
Met dwarsbalk