Buffelscherm met grille Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

Buffelscherm met grille voor Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

Het Buffelscherm is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grille heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

ECLIPSE-R1770-00
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 689,76
€ 689,76 € 570,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 689 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 689 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Voorste koeienvanger met grille Mitsubishi Eclipse Cross 2017-...

De koeienvanger met grille voor de Mitsubishi Eclipse Cross is een uitzonderlijk autoaccessoire dat zowel kracht als stijl combineert om je auto optimaal te beschermen, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

Deze koeienvanger is ontworpen met een ongeëvenaarde kwaliteit en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam is en bestand tegen de meest veeleisende wegomstandigheden. Hij is ontworpen om schokken en stoten te weerstaan, terwijl potentiële schade aan de carrosserie van je Mitsubishi Eclipse Cross tot een minimum wordt beperkt.

Het meest opvallende kenmerk van deze koeienvanger is de geïntegreerde grille, die een extra vleugje stijl toevoegt aan de voorkant van je auto. De grille is niet alleen stijlvol, maar biedt ook extra bescherming tegen vuil en insecten en zorgt voor voldoende luchtstroom voor motorkoeling.

Het installeren van deze koeienvanger is ook kinderspel. Hij is speciaal ontworpen om perfect op je Mitsubishi Eclipse Cross te passen, zodat hij precies past zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Bovendien worden alle benodigde onderdelen en instructies meegeleverd voor een eenvoudige, probleemloze installatie.

Naast de functionaliteit helpt deze koeienvanger het uiterlijk van je Mitsubishi Eclipse Cross te verbeteren door het een ruigere en agressievere uitstraling te geven. Hij is ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij de esthetiek van je auto en voegt een uniek vleugje persoonlijkheid toe.

Kortom, de koeienvanger met grille voor de Mitsubishi Eclipse Cross is een essentieel accessoire voor bestuurders die op zoek zijn naar extra bescherming en een esthetische verbetering voor hun voertuig. Met zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit, installatiegemak en stijlvolle ontwerp is het een verstandige investering voor eigenaren van een Mitsubishi Eclipse Cross die zich zorgen maken over de veiligheid en stijl van hun voertuig.

ECLIPSE-R1770-00

Gegevensblad

Model
Mitsubishi Eclipse Cross
Type bar
Rooster