Buffelkoplamp met dwarsbalk Mitsubishi Outlander 2018-2021

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Mitsubishi Outlander (2018-2021)

Verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: product niet compatibel met parkeersensoren en cruise control (ACC)

OT-R1870-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 579,23
€ 579,23 € 478,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 579 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 579 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,79.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mitsubishi Outlander koeienvanger met koeienvanger (2018-2021)

De koeienvanger met side bar voor de Mitsubishi Outlander is een accessoire van uitzonderlijke kwaliteit, ontworpen om je auto ongeëvenaarde bescherming en een stoere look te geven. Deze koeienvanger is vervaardigd van hoogwaardige materialen en hoogwaardig afgewerkt, zodat hij voldoet aan de strengste normen van de auto-industrie.

De koeienvanger is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij het silhouet van de Mitsubishi Outlander, waardoor een harmonieuze esthetiek ontstaat die het uiterlijk van uw auto zal verbeteren. Het zorgvuldige ontwerp en het fijn gedetailleerde uiterlijk maken het een elegante toevoeging aan de voorkant van uw auto, terwijl het extra bescherming biedt tegen mogelijke schade.

Een van de opvallendste kenmerken van deze koeienvanger is de geïntegreerde zijbalk. Deze robuuste dwarsbalk, geïntegreerd in het ontwerp, draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de koeienvanger, maar versterkt ook zijn beschermende functie. Hij biedt extra bescherming aan de zijkanten van uw Outlander en biedt volledige bescherming tegen kleine stoten en botsingen die uw auto onderweg kan krijgen.

Deze koeienvanger is niet alleen robuust en duurzaam, maar ook eenvoudig te installeren. Hij past zich perfect aan je auto aan en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm zonder dat er grote aanpassingen aan de carrosserie nodig zijn. Dit betekent dat u in recordtijd kunt genieten van de bescherming en het verbeterde uiterlijk van uw Mitsubishi Outlander.

Of u nu de bescherming van uw terreinwagen wilt verbeteren of hem een ruiger en avontuurlijker uiterlijk wilt geven, deze koeienvanger met side bar is een ideale keuze. De solide constructie en het esthetische ontwerp vormen samen een accessoire dat functionaliteit en stijl combineert, zodat je een complete oplossing hebt voor je behoeften op het gebied van bescherming en styling. Geniet van de gemoedsrust en esthetische schoonheid die deze koeienvanger uw Mitsubishi Outlander biedt.

OT-R1870-03

Gegevensblad

Model
Mitsubishi Outlander
Type bar
Met dwarsbalk